Eden-3d Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 naszkicowany w ramach treningu ,korzystalem z referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 oj wydaje mi sie ze oczy sa zdecydowanie za duze...tak po za tym usta niezaciekawe...radzilbym poprawic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 prawe oko mu sie troche "rozjechalo", wyglada jakby mialo wyplynac. Ale moze on tak ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 kreska powinna sie układać wzdłuż bryła twarzy, a twoje kreski to linie proste:) smieszny michael:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 kolegalek nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta kreska,mozesz to jakos wytlumaczyc ,refarka z kturej korzystalem to zdiecie z 1984 ,wygladal o 360 stopni inaczej jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 o to, zeby cien szedł wzdłuż bryły obiektu- pani od plastyki w podstawówce tak nauczała, a ona nie rzucała słów na wiatr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 łee... a ja zawsze kreskowałem w prawo... ;) no cóż... od sieie dodam, że włosy to nie chaotyczna plątanina prostch kreseczek, ale gra świateł i ciebi podkreślająca kształ i kierunek owłosienia. pooglądaj kilka fotek kobiet i zobaczysz, że widać w którą stronę "biegną" poszczególne kosmyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 kolegoalku: bredzisz synu, a zeby zmiażdżyć twoje marne wywody podparte autorytetem pani z plastyki zapodam linkiem do genialnego obrazka który kiedyś znalazłem przypadkiem. ;) edit: na tło z napisem nie patrz bo jest tragiczne.... a mowiąc serio to chyba na tym polega cała zabawa ze wszystko jest dozwolone :) na upartego mozna łamać wszystkie zasady jeżeli tylko zrobi sie z tego "zalete". (tak mi sie przynajmniej wydaje) .... odnosnie majkela jedno można stwierdzić na pewno: wyszedł ładniejszy niż jest w rzeczywistości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 peterze_mulerze- hmmmmm, mysle, ze jednak racja jest po stronie mojej pani:p Oczywiscie, ze kazdy moze rysowac jak chce, ale musi to robic tak, żeby zacnie to wygladało- tutaj sam rysunek wyglada fajnie, ale wg mnie (wg mnie!) te proste kreski troche rażą mechanicznościa:p (wygladają troche jak 4dniowy zarost) cokolwiek:) ps. podzielam twoje zdanie, co do genialności tamtego obrazka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 ukazales go ladniejszego niz jest w rzecziwistosci ale to pewnie przez ta szarosc papieru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Kolegaalek ma swieta racje. Po to wlasnie idzie sie kreska za ksztaltem bryly, zeby trojwymiar tej bryly z plaskiej kartki wydobyc (z cala pewnoscia nie sa to marne wywody). Nie jest to latwe, ale tak wlasnie trzeba sie uczyc rysowac. Co do Michaela: w porzadku, ale moim zdaniem dla treningu rysowania metodami tradycyjnymi tzn. kartka i olowek, lepiej pobiegac troche po domu, i poszkicowac tych, ktorych sie w tym biegu bedzie mijac ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi