Napisano 16 Listopad 200519 l tak kombinuje i kombinuje narazie modelowanie samochodu odstawiam na bok prubuje z czymś łatwiejszym np z tel komórkowym i mam pytanie bo robie tak ze tworze boxa potem jedna jego połówke kasuje modeluje modeluje i urzywam opcji symmmmetttry ale jak dochodze do momentu gdy musze wymodelowac np otwory na kabel do zasilania itp tzn chodzi mi o to ze te gniazda nie moga sie dublowac na jednej połowie ma być jedno gniazdo a na drógiej połowie inne gniazdo jak mam to zrobić bo mirror i symetry to odbicie lustrzane???
Napisano 16 Listopad 200519 l rob najpierwsz jedna polowke, na niej modelujesz wysztko co sie powtarza, pozniej robisz mirrora i weldujesz i od teraz juz robisz niesymetryczne rzeczy jak antena, gniazda, mikrofoniki i klawisze z boku to jest pytanie na zdrowy rozsadek
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor hmmmm wiedziałem ze odpowiedz jest prosta .... ale jej nie znałem dzieki wielkie!
Napisano 17 Listopad 200519 l no problem moze sa jakies inne rozwiazanie ale to jest ekonomiczne, nie mozesz isc dalej dopoki pierwszego nie zrobisz :)