kondrad Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 tak kombinuje i kombinuje narazie modelowanie samochodu odstawiam na bok prubuje z czymś łatwiejszym np z tel komórkowym i mam pytanie bo robie tak ze tworze boxa potem jedna jego połówke kasuje modeluje modeluje i urzywam opcji symmmmetttry ale jak dochodze do momentu gdy musze wymodelowac np otwory na kabel do zasilania itp tzn chodzi mi o to ze te gniazda nie moga sie dublowac na jednej połowie ma być jedno gniazdo a na drógiej połowie inne gniazdo jak mam to zrobić bo mirror i symetry to odbicie lustrzane???
illy Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 rob najpierwsz jedna polowke, na niej modelujesz wysztko co sie powtarza, pozniej robisz mirrora i weldujesz i od teraz juz robisz niesymetryczne rzeczy jak antena, gniazda, mikrofoniki i klawisze z boku to jest pytanie na zdrowy rozsadek
kondrad Napisano 16 Listopad 2005 Autor Napisano 16 Listopad 2005 hmmmm wiedziałem ze odpowiedz jest prosta .... ale jej nie znałem dzieki wielkie!
illy Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 no problem moze sa jakies inne rozwiazanie ale to jest ekonomiczne, nie mozesz isc dalej dopoki pierwszego nie zrobisz :)
Rekomendowane odpowiedzi