Napisano 18 Listopad 200519 l .......................................................................................................................................................................................... Na łamach serwisu maxwellrender.it pojawił się nowy tutorial do maxwella zatytułowany w dośc dziwny sposób: "Emitter sun-sky, artificial light, skydome, physical sky + sun" w którym to zostaje ukazany sposób oświetlania pomieszczenia za pomocą czterech różnych sposobów w celu uzyskania dobrego efektu końcowego. Poza ustawianiami świateł autor przedstawia ustawiania shaderów. Całośc w języku najprawdopodobniej włoskim ale masa obrazków praktycznie załatwia tą kwestie. Osobiscie polecam. [zobacz] ..........................................................................................................................................................................................
Napisano 18 Listopad 200519 l thx za info, przyda się i to bardzo już sie bałem że tylko mi przy physical sky wyhodzi tak żółto;]
Napisano 18 Listopad 200519 l No!!!!!!!!!!Rewelacja!! Tylko, że ja to v-reya używam;], no to morze pewna(bez podtekstów oczywiście) osoba Pan. Z.;] Morze by się pokusiła zrobić takiego totka. Bo chaosy to za leniwe są;] pozdrawiam