Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 .......................................................................................................................................................................................... Na łamach serwisu maxwellrender.it pojawił się nowy tutorial do maxwella zatytułowany w dośc dziwny sposób: "Emitter sun-sky, artificial light, skydome, physical sky + sun" w którym to zostaje ukazany sposób oświetlania pomieszczenia za pomocą czterech różnych sposobów w celu uzyskania dobrego efektu końcowego. Poza ustawianiami świateł autor przedstawia ustawiania shaderów. Całośc w języku najprawdopodobniej włoskim ale masa obrazków praktycznie załatwia tą kwestie. Osobiscie polecam. [zobacz] .......................................................................................................................................................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 thx za info, przyda się i to bardzo już sie bałem że tylko mi przy physical sky wyhodzi tak żółto;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no pieknie :) juz patrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 No!!!!!!!!!!Rewelacja!! Tylko, że ja to v-reya używam;], no to morze pewna(bez podtekstów oczywiście) osoba Pan. Z.;] Morze by się pokusiła zrobić takiego totka. Bo chaosy to za leniwe są;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 thx Hindus, bardzo ciekawy tutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi