Napisano 19 Listopad 200519 l Mam zamiar wkońcu kupić sobie nagrywarkę DVD i dlatego chcę się WAs poradzić co wybrac: ;] 1. NEC DVD+/-RW ND-3540A bulk silver - ku temu się skłanaim 2. NEC DVD+/-RW ND-3550A bulk silver 3. NEC DVD+/-RW ND-4550A bulk silver (zapis DVD-RAM) Może jakieś inne propozycje?
Napisano 20 Listopad 200519 l Mam NEC`a 4550A - naped jest wypasiony ma wszystko co powninien w tym obsluge dvd-ram 16x. jednak jest male ale - naped ten ma problemy z odczytem niektorych tanich nosnikow nagranych innymi nagrywarkami dvd:/ Ponoc ma sie to zmienic wraz z najnowszym biosem - niestety ten jeszcze sie nie pojawil. Generalnie jednak jestem zadowolony. pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200519 l czasami czyta a czasami nie:P czasem trzeba kilkarazy wysuwac i wsuwac tacke by zalapalo. Ale jak juz wczesniej pisalem to sporadyczne sytuacje (kumpel ma DVD pioneera i tez czasem ma podobne jazdy). Po prostu nagrywarka ta nie lubi syfu typu plytki hawk albo jakies inne siano za 30groszy sztuka. Trzeba urzywac nieco lepszych nosnikow i wszystko jest ok:)