raqf Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Witam :) Oto moja kolejna praca w Painterze. Troche wziolem do siebie poprzednie uwagi ;) Prosze o komentarze - jestem przygotowany na wszystko :) \"Nadzieja\"
giorgione Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Wydaje mi się, że tylna łapka jest nie z tej perspektywy - bo wygląda, jakby ktoś na nią zbardziej z góry patrzył:) Giorgione
boowa Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 całkiem ładne... tylko co to jest tam w tle bo nie widzę...... no i fajniutkie futerko..... pozdrawiam[piwo] ps. co to za zwierze?
raqf Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 No to w tle to mialy byc chmury :D jak widac troche mi nie wyszly ;> Chyba faktycznie ta druga lapka troche nie tak jak powinna byc. A to miluske zwierzatko to SZCZUR :) narazie
Barkor Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 ladne, podoba mi sie przejscie z siersci w skore, chodzi o ogon of koz
Gotham Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Nie co, tylko kto.... Socar Myles (jurorka bitwy). Zajrzyj tu a od razu będziesz wiedział o co mi chodzi: http://www.gorblimey.com/art/rats.html
raqf Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 Ta, znam niektore te grafiki bo widzialem chyba 2 tutki pani Socar Myles ;) A ta jej galeria to super (myszki wszedzie :) ).
Gab3d Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 To sa szczury a nie jakies glupie myszki :P Szuczry sa zajefajne sam mam juz kolejnego. Nt. pracki fajna tylko troche rozmyta. Socar Myles - mask of pain - swietne.
Kris_R Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 Z tymi chmurkami to rzeczywiście coś nie wyszło... a nawet jak by wyszło to tak dziko trochę, nie sądzisz? Wyglądało by trochę jak kłęby dymu wdzierające się do pokoju podczas pożaru czy coś w tym stylu... co do techniki to jest jak najbardziej w porządalu... szkoda, że nie zróżnicowałeś bardziej futerka.. kolorystycznie i fakturalnie. Byłoby jeszcze lepiej... dobrze robi ten owoc na ziemi. A sam szczurek jest na maxa sympayczny i taki troszku zagubiony się wydaje.. :)
raqf Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Napisano 19 Lipiec 2003 Tym niebem chcialem zrobic taki odpowiedni klimat arta :) ale chyba faktycznie cos nie wyszlo nastepnym razem bardziej sie postaram :) Kris_R: szczurek jest troszke zagubiony bo ma \"nadzieje\" :D pozdr
Kris_R Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 No nadzieję to on ma :) Pewno na jakieś jedzonko i na lepszą przyszłość :) spoko... rysuj nastepne :D[piwo]
raqf Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 No nastepne jest juz gotowe a kolejne w drodze :) jak namaluje kilka no to wrzuce wszystko do jednego posta ;> pozdr
Rekomendowane odpowiedzi