Stachu Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 mam problem. Chciałbym sobie obrobić swoje 2d (bo obleśnie wyglądają po wskanowaniu) w photoshopie ale ja tam tylko potrafię używać pędzla i tworzyć warstwy. Czy ktoś nie zna jakiegoś dobrego tutka po polsku o obróbce obrazka w ps?? żeby niebyło offtop pooglądajcie sobie i oceniajcie (w dziale gallery :) ) www.stachu.uk.pl pozdro
miwt Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 hmm...skoro nie dajesz rady w psie...sprobuj w painterze on jest latwiejszy...przynajmniej dla mnie:)
misiekhc Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=553 tu na penwo znajdziesz cos co ci sie przyda,
-Dino- Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 aa no również radze abyś zacząl od paintera - jest latwy w obsludze, mozna sciągnąć 30 dniową wersje
miwt Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 dobra przejzalem i dam ci rade...jako ze mamy podobna tematyke rysunkow nie mysl narazie o kolorze...bo to jest branie sie od calkowitego tylu za sprawe...najpierw pociwcz pomysly kola perpsektywe...to jest podstawa nawet najladniejsze kolory na krzywych autach nigdy nie beda dobrze wygladac...wiec skorzystaj z moich rad i ciwcz...powodzenia:)
Stachu Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 dzięx za rady sprubuję zaczęć od paintera miwt-> wiem że perspektywa się jeszcze sypie ale powiedz. Widać postępy nie. Pamiętasz te moje stare jescze z design forum, nie? lol
miwt Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 oj nie podchodz do tego tak...jeszcze duzo zakretow przed toba na tej drodze:)...cwicz ciwcz
Rekomendowane odpowiedzi