Gość wirus15 Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 Niedawno zaczalem tworzyc portfolio. na razie nie ma duzo, ale powiedzcie co myslicie. http://wirus.boo.pl/portfolio.htm
EMP Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 to podswietlenie linkow mi troche nie pasuje... po lewej stronie jakos dziwnie rozmyte to obramowanie
chveti Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 niebardzo mi się podoba ten twój avatar wsadzony w portfolio , wygląda jak koleja ikona programu Macromedii...ekhm..sory..teraz już Adobe'a :]
adriansan Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 mroczna muza taka troche pogrzebowa.... a stronka.. hmm no na razie nie za duzo jest na niej, jakies fajne wprowadzenie moze? preloaderek?:)
giorgione Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 a mi sie ukłądzik podoba - tylko czcionka od przycisków jakas taka nijaka :/ a tak przy okazji skad wy bierzecie ten fajnaisty odtwarzacz muzyki - próbuję właśnie sobie zrobć odtwarzacz na stronce ale jakos nie umiem :/
Rekomendowane odpowiedzi