bor Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 zeby nie bylo ze tylko kopiuje czyjes pracki postanowilem zamiescic rendery swojej peirwszej pracy w maxie (a nie zupelnie w maxie bo robilem to w autocadzie pozniej texturki i oswietlenie w maxie). w kazdym razie pierwszy raz mialem do czynienia z maxem. jest to klub z pierwszego roku. oceniajcie i krytykujcie. (jest sporo niedociagniec ale zostaly mi tylko rendery... :(:(:(
bor Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Napisano 20 Lipiec 2003 no textury nie powalaja jakoscia ale prawde mowiac jak to robilem to nie za bardzo wiedzialem jaka jest roznica miedzy mapa a materialem (teraz z grubsza wiem.... :cool::cool::cool:)
Gość aluminator Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Nawet łądne ale jak zaczęłem sie zastanawiac co to jest to doszedłem do wniosku że to przeróbka szklarni na siłowni ;) albo coś w tym stylku.
Kub@ Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Niektóre elementy są ciekawe, lecz ogólnie całość wydaję się być bardzo chaotyczna.
Misic Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Chłopie, popracuj nad proporcjami, bo cieżarki na atlasie są dwukrotnie większe od rewerka. I druga sprawa, teksturka ściany się za bardzo powtarza, widać złączenia :) Ogólnie rzecz biorąc pracka jest jak dla mnie poprawna. [rotfl2]
bor Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 no jak pisalem zrobiolem to juz ponad rok temu.... dzieki za krytyke [piwo][piwo][piwo] ze swojej strony dodam ze wtedy jak to robilem to wiekszosc rzeczy robilem na czuja. stad tez krzeselka po czesci nie widac ( nie wlaczony force 2- sided.) szklo jest jakies takie cukierkowe, bo nie wiedzialem jak zrobic takie polmatowe... ehhh..... czego to sie czlowiek nie nauczy.... [uczeń]
bor Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 aha i zeby nie bylo- rowerki nie sa zrobione przeze mnie. skads je sciagnelem (chyba 3d cafe ale juz nie pamietam). :P
Rekomendowane odpowiedzi