powelt Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Jestem poczatkującym w 3D. To moja pierwsza praca zamieszcona na tym forum. Zrobiłem ją w czystym 3dmaxie 5. Czekam na wasze opinnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 hehe czemu wszyscy co robia z glowy tworza batmanskie auta?:D...jak na pierwsza prace to zle nie jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 miłe początki . lecz imho razi przerost formy nad treścią... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 mentaller a jakiej ty się treści spodziewałeś po renderze auta ;) fajne niebieskie refleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 a czy ja mówię, że źle ? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loosiu Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 opony są za czarne jak wiadomo w przyrodzie nie występuje idealna czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 nie nazwałbym opon wytworem przyrody :) ale faktycznie zbyt czarne. i specular zły. daj bardzo niską wartości level i jeszcze mniejszą glossines Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Ok. Zaniedługo powstanie jeszcze jedna scena z tym autem, ale robiona już pod nowszym maxem i z V-rayem i tam pozmieniam według waszych rad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi