Napisano 26 Listopad 200519 l Jestem poczatkujacy. Mam pytanie. Jak połączyć super spray z jakims obiektem? W tutorialu pisze, ze attachem, ale ja tego nie moge uzyc. Prosze o dokladny opis ;P
Napisano 26 Listopad 200519 l Dobra weź particle systema Parray i w nim Pick Object który ma emitować cząsteczki. Ładnie ustawisz i będzie cacy. A w maxie wszystkie łączenia czegoś z czymść robić przeciągając coś na coś:D
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor Na tej stronie w tutorialach jest matrix effect i na nim sie wzorowalem.
Napisano 26 Listopad 200519 l W tym tutorialu nie trzeba łączyć spraya z kulą. Wystarczy je ze sobą zlinkować.
Napisano 26 Listopad 200519 l bierzesz z górnego paska opcje BIND TO SPACEWARPS i teraz przeciągnij emiter cząśteczek na kulke czy cotam chcesz. Jak przeciągniesz to kursor zrobi sie jajczy i będzie git.
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor Hmmm mam jeszcze jeden problem. Mimo ze pocisk wraz z emiterem sie porusza, to czastki ciagle sie w jednym i tym samym miejscu pojawiaja ;/