Ekranjut Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Jestem poczatkujacy. Mam pytanie. Jak połączyć super spray z jakims obiektem? W tutorialu pisze, ze attachem, ale ja tego nie moge uzyc. Prosze o dokladny opis ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masteryoshi Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Dobra weź particle systema Parray i w nim Pick Object który ma emitować cząsteczki. Ładnie ustawisz i będzie cacy. A w maxie wszystkie łączenia czegoś z czymść robić przeciągając coś na coś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Ekranjut -> możesz podać linka do tutorialu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Na tej stronie w tutorialach jest matrix effect i na nim sie wzorowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MindStorm Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 W tym tutorialu nie trzeba łączyć spraya z kulą. Wystarczy je ze sobą zlinkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Co to znaczy zlinkowac i jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masteryoshi Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 bierzesz z górnego paska opcje BIND TO SPACEWARPS i teraz przeciągnij emiter cząśteczek na kulke czy cotam chcesz. Jak przeciągniesz to kursor zrobi sie jajczy i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Hmmm mam jeszcze jeden problem. Mimo ze pocisk wraz z emiterem sie porusza, to czastki ciagle sie w jednym i tym samym miejscu pojawiaja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Ok juz mi wszystko dziala. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi