Napisano 18 Lipiec 200321 l Mam pewien problem. Mianowicie niedawno zainstalowałem sobie 3DSMr.4, ale niestety program nie chce otwierać wcześniej zapisanych prac. No to zacząłem pracować na 3DSMr.2.5. To samo:( Nie wiecie dlaczego tak się dzieje?? Z góry dzięki za pomoc.
Napisano 18 Lipiec 200321 l Zrozumiałem to na dwa sposoby więc przytoczę obydwa: 1.Masz scenki zrobione kiedyśtam i one się nie otweirają - mogły być np zrobione na MAX\'ie 5. wersje starsze nie otwierają scen zapisanych w nowszej wersji. 2. Robisz scenke, zapisujesz ją a potem się nie otwiera. Ja kiedyś miałem taką sytuację i winny był plug-in (w moim wypadku Dreamscape) - zapisywał scenki z błędem i już się nie otwierały. W tym wypadku spróbuj zadziałać na czystym MAX\'ie apotem dainstalowywać pluginy. Choć może być też i inny powód... :) powodzenia ... i jeszcze coś mi się przepomniało. Przydałoby się dokładniej opisać objawy nieotwierania scenki. Czy jest zwiecha czy jakiś komunikat...
Napisano 19 Lipiec 200321 l Autor Komunikat: File Open Failed: C:\\3D Studio Max 2.5\\scences\\*.max Plik chciałem otworzyć w tym samym programie w którym go zapisałem. To nie wina plug-inów:(
Napisano 10 Kwiecień 200421 l mam dokladnie taki sam problem. probowalem juz max 3 , 4 i 4.2 co ciekawe zdarzylo mi sie takze to na 3dvisR3i moze ktos juz poradzil sobie z tym bo ja nie nawet zalozylem nowy topic dla tego problemu. http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=10393