Napisano 30 Listopad 200519 l Witam. Kolejny z moich samochodów to audi a6 myślę że jest już lepiej niż w poprzednich. Oceniajcie
Napisano 30 Listopad 200519 l Hmm. Może nie jestem żaden zajebisty modelarz, ale: -Ogólnie bryła nadwozia za kanciasta (wygląda jak Opel a nie Audi) -Za duże szpary między błotnikami a karoserią -Tak samo między maską przednią a nadkolami -Te szyby jakoś tak za płytko są. -Znaczek Audi jakoś tak z lewej świruje -No nadkola Pozdrówki!
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor Mentaller- no rzeczywiście troche krzywe. Qba- Dzięęękkkiiii toś mnie pocieszył. Lis- nie rozumiem tego Te szyby jakoś tak za płytko są. i tego Znaczek Audi jakoś tak z lewej świruje
Napisano 30 Listopad 200519 l Sorki. Zawsze miałem problemy żeby się jasno wyrazić :-) Tym razem wspomaga mnie obraz :-) - Po lewej stronie znaczka jest takie coś czego niema po prawej :-) coś wystaje. - No a szyby zlewają się z supkami bocznymi. Na mój gust powinny myć głębiej.
Napisano 2 Grudzień 200519 l nie renderuj z user view tylko z perspektywy, a jeśli to robisz to zwiększ FOVa. model niezły, ważne że tak dużo masz, tylko tyle że krzywo. może siateczka? btw. M@TI - rzut nie zniekształca, to perspektywa zniekształca :D :*
Napisano 2 Grudzień 200519 l Niezły jest ten model ale troche musisz popracować nad poprawieniem niektórych błędów........ pokaz siatke
Napisano 2 Grudzień 200519 l Lis: to ze znaczkiem audi to chyba przeswit przez grill i nadkole na wylot
Napisano 4 Grudzień 200519 l Niezły model, ale samochodu mojego ojca nie przypomina, Jeszcze trzeba nad nim sporo popracować. Wydaje mi się, że trrochę dziwnie się układa dolna część zderzaka, jakby powyginana była. No i ten samochód powinien być bardziej okrągły. Ale ładne lusterka zrobiłeś :) Rzeczywiście trochę OPLA przypomina :] :P
Napisano 4 Grudzień 200519 l Autor Kome- A gdzie jest ten FOV Gadeon- Dzięki. Diesel- Wiem troche tu jest do poprawy, coś już poprawiłem. Legolas- ale wszystko do blueprintów jest dopasowane, fakt że są to d... ale dopasowane jest. Przypomina OPLA? Nie wiem, nie znam się. Dobra siatka a tu troche poprawek i próbny lakier, ale mój komp luż ledwo dyszy mam bardzo dużooooo ramu 128 hehe, będe musiał poprosić pod choinkę o więcej.
Napisano 4 Grudzień 200519 l kome - przecież nigdzie nie napisałem, że rzut zniekształca :p Btw. na siateczce widać, że kamerka się skopała w 1szym renderze; FOV (field of view) jest w ustawieniach kamery.
Napisano 22 Grudzień 200519 l zły grill jest, a dokładniej ta chromowana obwódka w dolnej cześci, ona ma być kanciasta tak jak masz w rocznikach 2002 wzwyż, i wtedy na dole jest jej jakby dokończenie, przyjrzyj się dokładnie i dorób. Chyba, że chcesz starszą wersję robić to wtedy popraw go
Napisano 22 Grudzień 200519 l hm... nie jest źle ale nie podobaja mi sie opony i felgi troszke przedni zdezak jest za kanciasty dziwna siatka tylnich dzwi........ nad renderami tez popracoj i będzie super............ no i ten grill , ale jestem dobrej myśli:)