Lis Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Jak pisali starożytni „kto stoi w miejscu ten się cofa”. A jak ja mówię „Nie spać! Modelować!” Tak też wyskakuje z kolejnym samochodzikiem do mojej pracy dyplomowej. Ladies and Gentlemen: FORD FAIRLANE THUNDERBOLT Dla tych, co niewiedzą a pewno większość nie wie, autko posłuży jako 2 plan, czyli wszystkie kanciaste błotniki zderzaki i co tam jeszcze jest kanciaste takie pozostanie.(cięcia) Nie znajdziecie tu również żadnych champherów i Smoothow. Zresztą siatka wszystko pokaże. HEY! Konstruktywna krytyka mile widziana :-) Czy lusterka nie zamałe????? Hmmmm. Pozdrówki oraz wesołych świąt!! PS. Zobaczcie też proszę na moje ATARI LYNX, bo umarło w gąszczu innych, pracek http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21543
JmTm00 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Mi sie podoba, sie na samochodach nie znam ale dach z lekcza za plaski, ale mowie nie wiem moze tak ma byc...Pozdrawiam
himek Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 spokens:) - wybrales spoko samochod :) - jak ma wygladac twoja praca dyplomowa ??
Lis Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 TEMAT: Wizualizacja gatunku filmowego „Akcja”. Według klasycznego Amerykaskiego schematu. OPIS: Stany Zjednoczone. Rok 1971. Krótki film przedstawiajcy histori dwóch policjantów cigajcych handlarza narkotyków po ulicach San Francisco. DLA ZAINTERESOWANYCH SCENARIUSZ DO WGLĄDU. http://w3.tyszkiewicz.edu.pl/~angasior/wrexham/Scenariusz_v4.pdf
himek Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 o staryyy - i wszystko bedziesz w 3d maxie animowal?? Postacie itp ?? Powodzenia - czekam na updateeeee
JmTm00 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 he czyli "driver" bedzie? ;) spooko, no i rowniez powodzenia
Lis Napisano 30 Listopad 2005 Autor Napisano 30 Listopad 2005 No przynajmniej mam taki zamiar :-) Niecne Plany nie :-) Mam na to 1 rok i jakieś 4 miesiące więc chyba się wyrobie :-) W chwili obecnej mam Bardzo daleko posunięty Research, 50% animacji sceny pościgu(narazie na boxach) i dwa modele 2 planu. Jeśli nie widziałeś to to pierwszy: http://w3.tyszkiewicz.edu.pl/~angasior/model/11.jpg Dzięki za ciepłe słowa!
Bubu Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Ładny :D A co do całej animki to powodzenia życze :) I chce obejrzeć jej koniec :) Mi też się wydaje, że dach troszkę przypłaski, a nawet wydaje się troszkę wklęsły (może to wina ujęcia ??) Lusterka nie są za małe?? I ten środek też przypadkiem nie zamały?? Nie za cienka kieownica?? Ale i tak mi się podoba :) skąd masz printy?? smcars??
JmTm00 Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 a propos printow...wie ktos z Was moze gdzie by tu znalezc printy do hm...generalnie do astronauty? google polegly w tym temacie :(
Lis Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 Bubu - Dzięki za spostrzeżenia. Lusterka i dach jutro poprawie. A środek niewiem :-) w stosunku do zdjęć wydaje się być ok. Te siedzenia w rzeczywistości też są takie niskie. Może szersze. Blueprinty są z swaqvalley.com. Kto wie jak wyrenderować fajną siatkę???? Scanline lub Mental ???
Rekomendowane odpowiedzi