Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak pisali starożytni „kto stoi w miejscu ten się cofa”.

A jak ja mówię „Nie spać! Modelować!”

Tak też wyskakuje z kolejnym samochodzikiem do mojej pracy dyplomowej.

Ladies and Gentlemen: FORD FAIRLANE THUNDERBOLT

Dla tych, co niewiedzą a pewno większość nie wie, autko posłuży jako 2 plan, czyli wszystkie kanciaste błotniki zderzaki i co tam jeszcze jest kanciaste takie pozostanie.(cięcia)

Nie znajdziecie tu również żadnych champherów i Smoothow. Zresztą siatka wszystko pokaże. HEY!

Konstruktywna krytyka mile widziana :-)

Czy lusterka nie zamałe????? Hmmmm.

Pozdrówki oraz wesołych świąt!!

PS. Zobaczcie też proszę na moje ATARI LYNX, bo umarło w gąszczu innych, pracek

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21543

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi sie podoba, sie na samochodach nie znam ale dach z lekcza za plaski, ale mowie nie wiem moze tak ma byc...Pozdrawiam

Napisano

spokens:) - wybrales spoko samochod :) - jak ma wygladac twoja praca dyplomowa ??

Napisano

o staryyy - i wszystko bedziesz w 3d maxie animowal?? Postacie itp ?? Powodzenia - czekam na updateeeee

Napisano
  • Autor

No przynajmniej mam taki zamiar :-) Niecne Plany nie :-)

Mam na to 1 rok i jakieś 4 miesiące więc chyba się wyrobie :-)

W chwili obecnej mam Bardzo daleko posunięty Research, 50% animacji sceny pościgu(narazie na boxach) i dwa modele 2 planu. Jeśli nie widziałeś to to pierwszy: http://w3.tyszkiewicz.edu.pl/~angasior/model/11.jpg

Dzięki za ciepłe słowa!

Napisano

Ładny :D A co do całej animki to powodzenia życze :) I chce obejrzeć jej koniec :) Mi też się wydaje, że dach troszkę przypłaski, a nawet wydaje się troszkę wklęsły (może to wina ujęcia ??) Lusterka nie są za małe?? I ten środek też przypadkiem nie zamały?? Nie za cienka kieownica?? Ale i tak mi się podoba :) skąd masz printy?? smcars??

Napisano

a propos printow...wie ktos z Was moze gdzie by tu znalezc printy do hm...generalnie do astronauty? google polegly w tym temacie :(

Napisano
  • Autor

Bubu - Dzięki za spostrzeżenia. Lusterka i dach jutro poprawie. A środek niewiem :-) w stosunku do zdjęć wydaje się być ok. Te siedzenia w rzeczywistości też są takie niskie. Może szersze. Blueprinty są z swaqvalley.com.

Kto wie jak wyrenderować fajną siatkę???? Scanline lub Mental ???