Gość Wesly Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 EVWRMOTION ARCHMODELS ......... MAM PROBLEM Z ZAŁADOWANIEM TYCH BIBLIOTEK PRZY KTÓREJ KOLWIEK Z METOD IMPORTOWANIA POJAWIA SIE KOMUNIKAT O BRAKU - reaktor.dlc i ParamEditor.gup Co robić? Jak importować te biblioteki? Pozdrawiam Wesly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 reaktor.dlc i ParamEditor.gup są to standardowe pluginy maxa, widocznie bez nich nie pójdzie. Jedynym wyjściem pozostaje chyba reinstalacja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wesly Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Dzięki Zapomniałem dopisać że chodzi o maxsa 6 ale to w tym przpadku bez znaczenia. Przeinstaluje tylko pluginy o ile będą luzem w instalce lub w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 heh - ale z orginałmi masz taki problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wesly Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Nie (spacerowałem po parku i znalazłem na trawniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Skoro jestes klientem evermotion to mozesz skorzystac z pomocy dla customerów ... Na kazdy email otrzymasz odpowiedz. Ale raczej nie jestes ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi