shatek Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Chciałbym się dowiedzieć, jak można \"rozwałkować\" np. głowę tak, żeby była płaska. Nie chodzi mi (chyba) o textportera. Chodzi mi o to, żeby głowa była całkowicie płaska...
Toxic Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Jeśli chodzi ci o coś takiego to musisz nadać głowie mapowanie UVW Map sferyczne a potem Unwrap UVW albo texporter(wtedy możesz zapisać jako jpg)
shatek Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Napisano 21 Lipiec 2003 Mniej więcej o to mi chodziło, ale nie do końca... :) W pewnych miejscach (np. u góry) Twoja głowa jest nieco zniekszta.łcona, a czy można zrobić to tak, żeby nie była? 8^O Widziałem jakiegoś tutoriala nt. teksturowania i tam była tak doskonale rozwałkowana głowa, tyle że koleś nie pisał, jak to zrobić. Może kiedyś jeszcze znajdę tego tutka, to wtedy dam shota i będzie mi łatwiej :-)
Pablo Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 hmmm...moze ten tutek??http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs131/alien.htm pozdr
Rekomendowane odpowiedzi