Hindus Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Taki szybki minivideotutorial dla poczatkujacych userów maxwella rc1 - jak zaczac render przy użyciu emiterów - nic specjalnego - nie spodziewac sie fajerwerków ;) Efekt koncowy renderowany 20min - sample level 11 - nie mam zamaru tego dłuzej renderowac bo to tylko dla pokazania ze render przy użyciu emiteów działa. Link: http://rapidshare.de/files/8650820/maxwellrcemiters.rar.html Klikamy na FREE i postępujemy wg instrukcji na stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Wielkie Dzięki za tutka hindus:) Napewno się przyda w oswajaniu Maxwella w Maxie Jak tylko uda mi się wyexportować łódź:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 hindi :) jak ty to robisz ze plik wazy tylko 5mb a w srodku 75mb ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 good ;) wszystko to samo robilem, i renderuje mi tylko w preview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 TrojkaT a odinstalowałes pierwszego maxwella przed instalką ? nielot - bracia tak na mnie mówią ;) camtasia studio i nagrywam, potem convert do quciktime'a i pakuje z najlepsza jakoscia winrarem - samo tak sie to robi - wmv i qt mają coś w sobie co pozwala je naprawde dobrze spakowac winrarem (najlepsza jakośc kjompresji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 hindus tak :) to wlasnie pierwsza rzecz co zrobilem ale nie bede kombinowal poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 renderer nie moze mi znaleść mxcl.exe , odinstalowałem starego maxwela wcześniej , co robić? dobra poszło , nie zawracam d..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 No niestety niechce mi się zassać :( brakuje dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi