Napisano 8 Grudzie艅 200519 l Ni偶ej przedstawiam ostatnio zrobion膮 prack臋. Robi艂em j膮 ok 7h i renderowa艂em 2h 20min pewnie ze wzgl臋du na ustawienia 艣wiat艂a;) m贸j komp to: p4 3GHz RAM 1GHz Oczywi艣cie najd艂u偶ej zaj膮艂 mi modeling samochodu+ wn臋trze. Czekam na opinie dotycz膮ce pracki...
Napisano 8 Grudzie艅 200519 l Ja bym w takim razie ola艂 modelowanie wn臋trza samochodu i wi臋cej czasu po艣wieci艂 na otoczenie, kt贸re jest zdecydowanie wa偶niejsze w tej pracy a wysz艂o 艣rednio. Wydaje mi sie te偶 偶e powiniene艣 posiedzie膰 nad o艣wietleniem sceny bo wygl膮da "艣rednio". pozdrawiam
Napisano 9 Grudzie艅 200519 l Jezu ja bym sie ba艂 po takiej drodze jechac :D ogulnie fajnie ale to jakas dziwna kraina jak dla mnie
Napisano 9 Grudzie艅 200519 l kiepsko moim skromnym zdaniem :/ malo szczegolow i jakies takie nie przemyslane ...
Napisano 9 Grudzie艅 200519 l ale oso chozi...? co to jest ? pojechane ostro :) taki niedojrza艂y surrealizm :) 聽 Pozdro
Napisano 9 Grudzie艅 200519 l "...Oczywi艣cie najd艂u偶ej zaj膮艂 mi modeling samochodu+ wn臋trze...", a niestety najmniej to wida膰 :) Zbabra艂e艣 troch臋 spraw臋. Szybko przyznaj si臋, 偶e pocz膮tkuj膮cy jeste艣 albo co艣, to unikniesz kary. Urz臋dowo masz tydzie艅 na odwo艂anie si臋 i/lub apelacj臋 ;) 聽 Pozdr
Napisano 9 Grudzie艅 200519 l Autor Dzi臋ki za te s艂owa krytyki..Nic tak nie motywuje do dzia艂ania jak TO.. Oczywi艣cie przemy艣l臋 to w nast臋pnej pracy
Napisano 11 Grudzie艅 200519 l a mi nie wiem czemu si臋 podoba :) niestety troszk臋 mocno nie dopracowane no i znak贸w drogowych za du偶o, ale og贸lnie zaskakuj膮co pouk艂adana scenka ;] ja bym nad tym jeszcze troszke popracowa艂, bo scenka mo偶e duzo zyska膰 :) troszk臋 bym popracowa艂 te偶 nad drugim planem bo co艣 tam kanciasto trawa ro艣nie i tym podobne banalne b艂臋dy ;]
Napisano 11 Grudzie艅 200519 l m贸j komp to: p4 3GHz RAM 1GHz masz 1 GHz RAM'u?? :p 聽 a jesli chodzi o prace - troche za duzo swiatla po prawej stronie uliczki, nie wiadomo skad sie bierze, bo raczej nie wyglada to jakby padalo z tej latarenki na pierwszym planie. teksturka na ulicy zbyt powtarzalna, gdybys ja z czyms zmieszal moglbys uzyskac ladny efekt. budynek w tle imo wogole nie pasuje do scenki. podoba mi sie srodowisko. teren (zwlaszcza po drugiej stronie przepasci, ale z wylaczeniem okolicy jeziorka :p) jest ladnie zamodelowany i oteksturowany. samochod niestety nie wyszedl najlepiej, ale w sumie pracka mi sie podoba. 聽 pozdrawiam
Napisano 12 Grudzie艅 200519 l Wsumie jka bys zrobi艂 lepszy kadr i bardziej mroczne o艣witlenie (偶tby cienie by艂y du偶e i wyra藕ne) to da艂o by si臋 co艣 fajnego z tego wykrzesa膰:)