gregorjan Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Niżej przedstawiam ostatnio zrobioną prackę. Robiłem ją ok 7h i renderowałem 2h 20min pewnie ze względu na ustawienia światła;) mój komp to: p4 3GHz RAM 1GHz Oczywiście najdłużej zajął mi modeling samochodu+ wnętrze. Czekam na opinie dotyczące pracki...
maras Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Ja bym w takim razie olał modelowanie wnętrza samochodu i więcej czasu poświecił na otoczenie, które jest zdecydowanie ważniejsze w tej pracy a wyszło średnio. Wydaje mi sie też że powinieneś posiedzieć nad oświetleniem sceny bo wygląda "średnio". pozdrawiam
DIDI Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Jezu ja bym sie bał po takiej drodze jechac :D ogulnie fajnie ale to jakas dziwna kraina jak dla mnie
AGmakonts Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 słabo naprawde najlepiej to chyba ten kanion czy co to jest wyszedł
Kuciel Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 kiepsko moim skromnym zdaniem :/ malo szczegolow i jakies takie nie przemyslane ...
bukovsky Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 ale oso chozi...? co to jest ? pojechane ostro :) taki niedojrzały surrealizm :) Pozdro
bukovsky Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 "...Oczywiście najdłużej zajął mi modeling samochodu+ wnętrze...", a niestety najmniej to widać :) Zbabrałeś trochę sprawę. Szybko przyznaj się, że początkujący jesteś albo coś, to unikniesz kary. Urzędowo masz tydzień na odwołanie się i/lub apelację ;) Pozdr
gregorjan Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Napisano 9 Grudzień 2005 Dzięki za te słowa krytyki..Nic tak nie motywuje do działania jak TO.. Oczywiście przemyślę to w następnej pracy
Salvator Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 a mi nie wiem czemu się podoba :) niestety troszkę mocno nie dopracowane no i znaków drogowych za dużo, ale ogólnie zaskakująco poukładana scenka ;] ja bym nad tym jeszcze troszke popracował, bo scenka może duzo zyskać :) troszkę bym popracował też nad drugim planem bo coś tam kanciasto trawa rośnie i tym podobne banalne błędy ;]
arev Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 mój komp to: p4 3GHz RAM 1GHz masz 1 GHz RAM'u?? :p a jesli chodzi o prace - troche za duzo swiatla po prawej stronie uliczki, nie wiadomo skad sie bierze, bo raczej nie wyglada to jakby padalo z tej latarenki na pierwszym planie. teksturka na ulicy zbyt powtarzalna, gdybys ja z czyms zmieszal moglbys uzyskac ladny efekt. budynek w tle imo wogole nie pasuje do scenki. podoba mi sie srodowisko. teren (zwlaszcza po drugiej stronie przepasci, ale z wylaczeniem okolicy jeziorka :p) jest ladnie zamodelowany i oteksturowany. samochod niestety nie wyszedl najlepiej, ale w sumie pracka mi sie podoba. pozdrawiam
powelt Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Wsumie jka bys zrobił lepszy kadr i bardziej mroczne oświtlenie (żtby cienie były duże i wyraźne) to dało by się coś fajnego z tego wykrzesać:)
Rekomendowane odpowiedzi