Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Niżej przedstawiam ostatnio zrobioną prackę. Robiłem ją ok 7h i renderowałem 2h 20min pewnie ze względu na ustawienia światła;)

mój komp to: p4 3GHz RAM 1GHz

Oczywiście najdłużej zajął mi modeling samochodu+ wnętrze.

Czekam na opinie dotyczące pracki...

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja bym w takim razie olał modelowanie wnętrza samochodu i więcej czasu poświecił na otoczenie, które jest zdecydowanie ważniejsze w tej pracy a wyszło średnio. Wydaje mi sie też że powinieneś posiedzieć nad oświetleniem sceny bo wygląda "średnio".

pozdrawiam

Napisano

Jezu ja bym sie bał po takiej drodze jechac :D ogulnie fajnie ale to jakas dziwna kraina jak dla mnie

Napisano

kiepsko moim skromnym zdaniem :/ malo szczegolow i jakies takie nie przemyslane ...

Napisano

ale oso chozi...? co to jest ? pojechane ostro :) taki niedojrzały surrealizm :)

Pozdro

Napisano

"...Oczywiście najdłużej zajął mi modeling samochodu+ wnętrze...", a niestety najmniej to widać :) Zbabrałeś trochę sprawę. Szybko przyznaj się, że początkujący jesteś albo coś, to unikniesz kary. Urzędowo masz tydzień na odwołanie się i/lub apelację ;)

Pozdr

Napisano
  • Autor

Dzięki za te słowa krytyki..Nic tak nie motywuje do działania jak TO..

Oczywiście przemyślę to w następnej pracy

Napisano

a mi nie wiem czemu się podoba :) niestety troszkę mocno nie dopracowane no i znaków drogowych za dużo, ale ogólnie zaskakująco poukładana scenka ;]

ja bym nad tym jeszcze troszke popracował, bo scenka może duzo zyskać :)

troszkę bym popracował też nad drugim planem bo coś tam kanciasto trawa rośnie i tym podobne banalne błędy ;]

Napisano
mój komp to: p4 3GHz RAM 1GHz

masz 1 GHz RAM'u?? :p

a jesli chodzi o prace - troche za duzo swiatla po prawej stronie uliczki, nie wiadomo skad sie bierze, bo raczej nie wyglada to jakby padalo z tej latarenki na pierwszym planie. teksturka na ulicy zbyt powtarzalna, gdybys ja z czyms zmieszal moglbys uzyskac ladny efekt. budynek w tle imo wogole nie pasuje do scenki. podoba mi sie srodowisko. teren (zwlaszcza po drugiej stronie przepasci, ale z wylaczeniem okolicy jeziorka :p) jest ladnie zamodelowany i oteksturowany. samochod niestety nie wyszedl najlepiej, ale w sumie pracka mi sie podoba.

pozdrawiam

Napisano

Wsumie jka bys zrobił lepszy kadr i bardziej mroczne oświtlenie (żtby cienie były duże i wyraźne) to dało by się coś fajnego z tego wykrzesać:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.