Napisano 12 Sierpień 200222 l no i jest super nowa stronka poswiecona grafice 3d nie wszystko czego trzeba nam do spelnienia mazen :) hihi a jeszcze jedno jesli sie zarejestrojecie to otrzymacie bezplatny cd szkoleniowy prezetujacy mozliwosci takich programow jak 3dmax, softimage, mayi itd :) warto zajzec a w dodatku przezylke zagranice pokrywa 3d buzz (mozna przeczytac w najnowszym Computer Arts):o
Napisano 12 Sierpień 200222 l Ale odkryłeś :), to już istnieje od niepamiętam kiedy poza tym płyty nie do wszystkich dochodzą, ja czekam już prawie miesiąc, może jednak kiedyś dojdą, mam taką nadzieję :)
Napisano 15 Sierpień 200222 l 3dbuzz jest raczej nienową stronką a co do plyt to owszem dostaniesz jeale to są podstawy maxa nic wiecej( wiem bo mam), ale zato pzrezentacja ich jest świetna- niezla polewka.A buzz jest chyba jednym z najlepszych forum o grafice 3D tuz kolo www.cgtalk.com
Napisano 18 Sierpień 200222 l Aha ja też dostałem płytke czekałem ze 2 tygodnie najlepszy jest turecki taniec:D, plytka jest wprost rewelacyjna i w dodatku za free :)