Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

wypas. mozesz coswiecej napisac. co to takiego. na pierwszy rzut oka wyglada jak stary dworek czy uliczka ale czytniki przy drzwiach sugeruja co innego. Przypomina klimat gwiezdnch wojen. ;D bardzo fajna pracka i ładny render.

Napisano

Fajna praca! Najciekawiej wygladają textury.Bardzo szczegółowe. Klimacik i kolorki też ok. Co mi się nie podoba? Ujęcie (ucięte wejście i prowadzące do nich schody) oraz lampka zwisająca na łańcuchu. Nie wiem dlaczego ale od razu rzuciła mi się w oczy na minus. Jakoś odcina się od reszty. Reszta tak jak napisałem bardzo bardzo pro. 8/10 (textury!). Pozdr.

Napisano

fajnie ponawiam pytanie RA w czym robione ? :>

tylko zastanawia mnie jedno tam jest jakas elektronika przy drzwiach (jedeli to jest elektroniczny zamek do drzwi z alarmem to nie powinien byc kabel na zewnatrz tylko w srodku budynku) a lampki na ogien ?? czemu nie zarowka w naszych czasach raczej juz nikt kto ma dostep do pradu nei bawi sie w ogniowe lampki (mniej swiatla, malo oszczedne, wiatr moze zgasic itd...)

i tak mi sie podoba :)

Napisano

Grafika zrobiona wciagu 2 dni na 3DstudioMAx 5.1 z uzyciem v-ray wersia demo.

Jezeli chodzi o to co wam sie nie podoba rozumiem to ale pamietajcie ze grafa robiona jest w ciagu 2 dni pomysl byl taki zeby przectwic pewien surealizm rzeczywistosci ogien plus elektronika i wszystko otwarte na jakis rodzaj wlamu plus troche sredniowiecza zwiazanego z tym ze nie kazdy kabelek mozna zlamac lub przeciac by wejsc do srodka :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności