Gość evolved Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 Redner Time : 30 minut Fprime renderer, monte calro radiosity 110% bounce: 1, sampling 13, film grain G2 oswietlenie to sfera 100 luxigonów. Sprzet : 1.8 Centrino, 512 Ram, Radek 9700 pro. Idea jest taka, że wpinasz sobie coś takiego do konkatku i to cos przekształca łądunki elektryczne w wysokoproteinową ciecz wlewaną do pastylek, które nastepnie się poUyka. Metalo plastyka. Jakby jakaś huta podjęła sie wykonania, to mam wymiary ^^. Głównie chodziło mi o testowanie Fprime i Lightwave'a pod względem renderu, i co sie okazuje Fprime daje lepsze rezultaty i jest jakieś 20x szybszy. Jeszcie wieeele pracy przede mną.
piotrek Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 Kontakt ma chyba w niewłaściwym miejscu dziurki, przynajmniej sprawia takie wrażenie :) Kadr trszkę nienajlepszy. Poza tym - ładnie. pozdr
diesbonus Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Fakt te dziurki w kontakcie nie sa tak jak trzeba. Pozatym bardzo mi sie podoba, ciekawy pomysl, nieszablonowy.
Gość evolved Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Tak z wieczora bedzie poprawiony render z prawidlowym kontaktem i podłągą (skala desek - są za 'chude' imo)
yooshi Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 hmm... ciekawy projekt, czy ty nie pracujesz w GENETICS??? :))) fajna pracka... tylko troche za duzo noise, nie wiem czy to wada rendera ;P czy w PS tyle go dales... ogolem jest spoko...
Rekomendowane odpowiedzi