gregorjan Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Ze względu na słabe poprzednie prace, postanowiłem wystawiać małe części swoich dzieł, by mieć możliwośc szybkiego poprawiania ich dzięki waszym opinią. Teraz przedstawiam dwie - która z nich wg. was jest lepsza?
Huter Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Obie są kiepskie ... ale w drugim jest jakieś dziwne oświetlenie na drzwiach ... z obu tych prac chyba 1 jest lepsze ... ale to tylko moje prywatne zdanie :P
JmTm00 Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Kiepskie to jeszcze nie wiem bo to wip jak mniemam ale narazie to wyglada jak z przed paru ładnych lat (bez urazy) jakis taki Resident Evil albo cus...anyłej Powodzenia Ps:proponuje rozmiekczyc cienie bo narazie bardzo "digital" sa ;)...
gregorjan Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 jmtm00 - sorry że pytam, ale która opcja służy do "rozmiękczenia" w v-ray. Bo chzba nie tylko soften??
JmTm00 Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 gregorjan -> jako antyfałrejowy człek nie jestem Ci w stanie w tej dziedzinie pomóc nawet gdybym chciał , eksjuzmi :| btw: na vrayu toootalnie sie nie znam ale poki co nie wyglada (bez urazy ;)
gregorjan Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 W tej pracy chodzi mi głównie o ustawienie świateł. I jak by kto pytał to te wejście z którego "emanuje światłość" to przejście do kolejnego pokoju, który ukaże się jutro lub na święta;)
piotrek Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Jakieś to takie sztuczne. Nawet Gi nigdzie nie widać. I tekstury proszą się o wymianę. pozdr i powodzenia
Gedeon Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Nom teksturki są... brzydkie, że się tak subtelnie wyrażę...
Rekomendowane odpowiedzi