Napisano 16 Grudzień 200519 l Ze względu na słabe poprzednie prace, postanowiłem wystawiać małe części swoich dzieł, by mieć możliwośc szybkiego poprawiania ich dzięki waszym opinią. Teraz przedstawiam dwie - która z nich wg. was jest lepsza?
Napisano 17 Grudzień 200519 l Obie są kiepskie ... ale w drugim jest jakieś dziwne oświetlenie na drzwiach ... z obu tych prac chyba 1 jest lepsze ... ale to tylko moje prywatne zdanie :P
Napisano 17 Grudzień 200519 l Kiepskie to jeszcze nie wiem bo to wip jak mniemam ale narazie to wyglada jak z przed paru ładnych lat (bez urazy) jakis taki Resident Evil albo cus...anyłej Powodzenia Ps:proponuje rozmiekczyc cienie bo narazie bardzo "digital" sa ;)...
Napisano 17 Grudzień 200519 l Autor jmtm00 - sorry że pytam, ale która opcja służy do "rozmiękczenia" w v-ray. Bo chzba nie tylko soften??
Napisano 17 Grudzień 200519 l gregorjan -> jako antyfałrejowy człek nie jestem Ci w stanie w tej dziedzinie pomóc nawet gdybym chciał , eksjuzmi :| btw: na vrayu toootalnie sie nie znam ale poki co nie wyglada (bez urazy ;)
Napisano 19 Grudzień 200519 l Autor W tej pracy chodzi mi głównie o ustawienie świateł. I jak by kto pytał to te wejście z którego "emanuje światłość" to przejście do kolejnego pokoju, który ukaże się jutro lub na święta;)
Napisano 19 Grudzień 200519 l Jakieś to takie sztuczne. Nawet Gi nigdzie nie widać. I tekstury proszą się o wymianę. pozdr i powodzenia