Mariusz W Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Shader wody i wanny trochę dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Mnie się podaoba, ale zofu polityczne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Te patyczaki-kwiaty w lewym gornym rogu wygladaja jak postac z obrazu "Krzyk" wujka Muncha czy Millera czy jak mu tam:P Jak dla mnie za badzo mono kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 To ja wytkne co jest imo źle : Te patyczaki-kwiaty w lewym gornym rogu - najgorsze co jest w tej pracy - jeżeli w scenie jest tyle niebieskiego koloru to model kaczki też powinien go troche łapać - takie efekt wody można zaobserwować ale jest to raczej widoczne przy odbiciu swiatła od tafli wody - np na scianie a nie na samej wodzie - nie w pomieszczeniach zamknietych - za duzo gloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 pracka całkime niezła, niebieskia barwa dodała uroku powiedz w czym renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MassTA Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 powiedz w czym renderowałeś? v-ray... na CGTalku ma 4 gwiazdki. :P Troche mi sie DOF dziwny wydaje, jakby w Photoshopie był zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
candyman11 Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 .... Troche mi sie DOF dziwny wydaje, jakby w Photoshopie był zrobiony. rzeczywiście DOF troche dziwny, jeżeli robiles w PS'e to tą ścianke po prawej stronie okna za bardzo rozmyłeś material wanny chyba za bardzo "szklisty" te pl;yteczki na ścianie bardzo mi sie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 no teraz to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Kolorowa znacznie, znacznie lepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz W Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 B&W to byl taki pastisz, prowokacja, chcialem cos z innej beczki... no ...! wy to oceniliscie dosc surowo... jak na experyment :) Dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 no teraz to jak zdjęcie, moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 tak druga wersja zdecydowanie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_marchew Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 No, jako specjalista od kaczek, pozwolę sobie się wypowiedzieć... niebieska wersja suxxx.... ale ta druga jest OK i to całkiem całkiem. Model kaczuszki trochę nie teges, nie wygląda na plastikową kaczuszkę do kąpieli, ale na porcelanową z cepeli. Dla odmiany do mintrilla, mi się shaderek wody bardzo podoba. To co uważam za bardzo duży plus to te defekty - "kurz/pyły na obiektywie" (dziwne jaśniejsze plamy między kaczuszką a kwiatami - dla niekumatych), wspaniałe! Ogólnie całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Kwa Kwa Kwa :D. Ladnie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Niezle, niezle... Podoba mi sie :) ale ta woda jakas dziwna, moze za bardzo "wzburzona" :-P. Ale ogolem jest super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 woda ma za dużego noisa. - nierealistycznie. Gdybyś dodał do niej bardzo lekki noisa, dodał mapą wysokości jakąś piankę lekką.... taaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=302889 - a tu znalazłem ta pracke na innym forum:D Pocztajcie sobie komenty:D A mnie sie podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 powelt - to się nazywa polskie wybrzydzanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 troche chyba zle jest material wanny:) ( za duzo jeszcze odbija) w mojej tak nie odbija :P a tak to jest good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 może patrząc z punktu widzenia poprawności to druga wersja jest lepsza, ale nie wiadomo o co w niej tak własciwie chodzi i nic nie przedstawia, nawet kaczka się nie rzuca w oczy, pierwsza wersja coś w sobie miała i nierealna kaczka w pospolitej szarej łazienkowej rzeczywistości prezentowała się dość dumnie i ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 to forum jest znacznie wyżej jeśli chodzi o poziom niżCGTalk, stąd różnice w komentarzach xD A tak na poważnie to druga wersja znacznie lepsza, choć przyznam rację Salvator'owi, że kaczka, IMO główny bohater, się trochę zgubiła w tej kolorystyce. Woda nadal mi się nie podoba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi