3dsmaxman Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Cytat z FAQ: Następnie w 'texel lookup' wybierz opcję 'nearest', a w 'mipmap lookup' opcję 'none', co wyeliminuje blur (rozmycie) tekstur. gdzie znajdują się te opcje? bo w customize>preferences ich nie dostrzegłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 chodzi ci o jakosc wyswietlania textur w viewporcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Jest to w ustawieniac drivera. preferences i zakładka, zdaje się, display. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dsmaxman Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 hindus - tak, chodzi mi dokładnie o to mitntrill - nie ma tam takiej zakładki, moze to kwestia mojej wersji maxa (6.0) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 to poszukaj na innych zakłądkach. Coś z wyświetlaniem - może viewport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Customize --> Preferences --> zakładka Viewport --> przycisk "Configure Driver" (na dole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi