wueres Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Witam ! Mam problem, otóz zainstalowałem 3ds maxa 7 i w katalogu "matlibs" mam tylko dwa pliki .mat, wiec nie mam wiekszosc tekstur, skad mam wziąść te pliki??? z gory dzieki i czekam na odpowiedzi
xeav Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 możesz je doinstalować za pomocą instalatora 3dsmaxa
wueres Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 czyli jak ?? a ściągnać mozna z jakiejś strony?
wueres Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 zaktualizowałem instalowanie 3ds maxa ale dalej nie mam tych plików... skad je wziac ? byłbym wdzieczny jak ktos mógłby mi je po prostu przesłac na maila :) jak co to: [email protected] dzieki z gory
Marcin Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 sam stworz to są gotowe materialy , poza nimi mozesz przeciez sam robic wystarczy poswiecic pare godzin (pewnie tyle ile czekales na odpowiedz w tym wątku) i nauczyc sie samemu ps. w newsach na stronie glownej byl materials pack , poszukaj go w wyszukiwarce
Rekomendowane odpowiedzi