Lis Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Witam! Kurde, trochę się ociągałem ale znowu tu jestem :-). Ale koniec gadania. Model do Animacji. AMC-AMX. Na renderkach dokładnie to samo, co na siatce. Żadnych mesh smothow. Gdzie niegdzie kanciaste ale takie musi zostać. Samochód miał mieć jak najmniej poligonów i jak najlepiej wyglądać. :-) Resztę detali jak światła grill i co tam jeszcze zastąpi teksturka ale do tego jeszcze daleko. Dla tych co chcą zobaczyć resztę zapraszam na http://www.tabletpc.prv.pl. Słupki przednie do wymiany tyle jak na razie wiem :-) Kierownica lewituje. To też wiem :-) POZDRAWIAM!!!
polka dot Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 nie znam się na low poly ale z tego co widzę to ta twoja siatka jest straszna.. chodzi mi o terki niepotrzebnycg polygonów, głownie dach, klapy, tylne słupki.. po co to? :)
Ardeni Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 wlasnie, twoja siatka jest bardzo gesta, ma o wiele za duzo poligonow, ktore mogl bys wykorzystac w innych miejscach na szczegoly.
Lis Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 Hmm. Racja. Więc mówicie żeby odchudzić dach i klapę tylnią. Hmm. da się zrobić.
wizz Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 ta fajna fura, jak na tyle poly to super wyszła, co do odchudzania to może z fotelami coś da sie jeszcze zrobić ;]
FF Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Teraz już wiem jak to zrobili w Most Wanted ze nic sie nie tnie a fury tak ładnie wygladają. Bardzo mi się podoba. Powodzenia w animacji.
polka dot Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 same fotele.. 80% edgów niepotrzebne :)
Lis Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 Ello Ello. Amc przeszedł krótką kurację. Before : 4560 Face After : 3832 Face Czyli 728 Face do przodu. Reszta niestety musi zostać bo to wypukłości i takie tam.
Gedeon Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Nie no. Ja tego nie rozumię. Jak wy robicie takie super samochody. Wszystko jest idealne. Ja się tego chyba nigdy nie nauczę. Modelik świetny...
Rekomendowane odpowiedzi