Gość raminez Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 wiecej nic niewymyle ..wiec zakonczylem PROGRESS..i otomoja ostateczne wypocina ..smacznego
himek Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 dla mnie bomba :) fajny klimat - tylko tam chyba jest zimno wiec jego hmmm... pluciowe sprawy powinny byc mniejsze :P heheh - zart -- fajne fajne :)
piotrek Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Tam wiszą dwie postacie? Jeżeli tak, to powinny się różnić. Osobniki wyglądają jak 2D. Ale co tam - fajnie :]
THE MANYSH TRAFO Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 postac mi sie podoba ale w sume ale na podłodze te odbicie swiatłą wygląda jak glow jakis albo co? no to jest kiepskie ........... a i wewnetrzna strona prawej reki z za której pada swiatło jest oswietlona to jakis błąd?
Gość raminez Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 roznia sie postac druga jest mniejsza jest oddalona o spory kawalek ( dwoje drzwi...a oswietlenie reki chcialem oswietlic bardziej postac i wbralem tyl ..i z tego powodu jet tak jakby przeswietlona ,,tak samo udo ....moze to niewyglada ladnie ale takie wlasnie cos chcialem osiagnac i Photoshopie jeszcze bardzo to wyostrzylem...no moze zle ale coz???
powelt Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Nie wiem, chyba nie w moim guście. Czegoś mi brakuje. Chym, tak jak by za sterylne jak na taką wizje.
Kuciel Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 bylo by rewelacyjnie gdyby nie taka pustka, ale i tak jest bardzo fajnie :)
Gość raminez Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 pustka w mogile zawsze jest pusto i glucho ...ale przyjemnie i spokojnie a napewno bezpiecznie ...zdrowych i wesoltych
Rekomendowane odpowiedzi