WToreK Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Potrzebuje pomocy :/ Glowie sie nad tym juz cale wieki i wciaz nie wychodzi tak jak bym chcial. Moze mi podpowiecie jak zrobic ten element gdzie slupek przedni schodzi sie z karoseria, tam przed lusterkiem. Kombinuje, kombinuje i ciul :/
polka dot Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 hi i właśnie tu cała sztuka, żeby na to wpaść :) ja takiego jeszcze nie robiłem to nie powiem bo nie wiem i nie sądzę żeby ktoś ci dał gotowe rozwiązanie. dużo też zależy od tego jak masz naokoło surfy porobione. pozdrawiam.
WToreK Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 Ok, chyba zalozenie tego watku obudzilo we mnie jakies tajemne moce ;))) Zrobilem na szybko nowym sposobem i chyba bedzie dobrze ;] Ach, I love rhino ;)
Bzyku Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 he a ja bym na szybko takie cus zrobil stary juz sprawdzony sposob
WToreK Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Dzieki Bzyku ;] Ja wymodzilem ta czesc wczoraj 2-railem a potem trim. Niedlugo updatuje wip'a to zapraszam na ogladanie wynikow
MohSETH Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 JA mam pytanie natury wykonawczej:P Kiedy należy robić ten słupek? jak się wymodeluje bok i dach o dopiero wtedy czy jak? Pozdrawiam
polka dot Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 no raczej tak.. to żółte raczej na końcu.
Rekomendowane odpowiedzi