Napisano 20 Grudzień 200519 l Potrzebuje pomocy :/ Glowie sie nad tym juz cale wieki i wciaz nie wychodzi tak jak bym chcial. Moze mi podpowiecie jak zrobic ten element gdzie slupek przedni schodzi sie z karoseria, tam przed lusterkiem. Kombinuje, kombinuje i ciul :/
Napisano 20 Grudzień 200519 l hi i właśnie tu cała sztuka, żeby na to wpaść :) ja takiego jeszcze nie robiłem to nie powiem bo nie wiem i nie sądzę żeby ktoś ci dał gotowe rozwiązanie. dużo też zależy od tego jak masz naokoło surfy porobione. pozdrawiam.
Napisano 20 Grudzień 200519 l Autor Ok, chyba zalozenie tego watku obudzilo we mnie jakies tajemne moce ;))) Zrobilem na szybko nowym sposobem i chyba bedzie dobrze ;] Ach, I love rhino ;)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor Dzieki Bzyku ;] Ja wymodzilem ta czesc wczoraj 2-railem a potem trim. Niedlugo updatuje wip'a to zapraszam na ogladanie wynikow
Napisano 24 Grudzień 200519 l JA mam pytanie natury wykonawczej:P Kiedy należy robić ten słupek? jak się wymodeluje bok i dach o dopiero wtedy czy jak? Pozdrawiam