Napisano 20 Grudzień 200519 l Czesc, mam lekko śmieszny temat. Jeśli macie ciekawe linki na kartki Świąteczne takie z "jajem" w braci twórczej to podrzuccie coś, nie mam za bardzo czasu szukać a tradycja znudziła sie mi już. Myślę, że nie tylko mi się przyda :))
Napisano 20 Grudzień 200519 l Autor Po za tym witam Wszystkich po moim długim okresie niobecności na forum :)
Napisano 20 Grudzień 200519 l Ok, to ja wrzucam kartkę, jaka kiedyś mi sie nawinęła. Może to i stare, ale jare. ::) A przy okazji pragnę wszystkim życzyć naprawde cieplych, pełnych serdeczności i ciepła świąt. Oby wszystkiego co dobre w tym roku było dwakroć więcej w następnym (Predator, ale Tobie wystarczy na razie jedno dziecko!). Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor Karteczka niezła szczególnie jak kartka żywnościowa kojarzy się ze Świętami :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l o kurde, Szogun :D , zaj...ta kartka :d hahah. Tylko jakies akcenty swiateczne by mogły być.- troszke czerwonego, lub zieleń. :) Świetna :D