THE MANYSH TRAFO Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 poszukuje TVP w internecie nie chodzi mi o cos nielegalnego lecz o darmowe programy tv które mozna oglądac przez internet czy kos cos wie gdzie mozna to znalesc ps. zakładam ten wątek drugi raz bo wydaje mi sie ze poprzedni ktos usuną ....jesli tak to kto i dlaczego????
zdeno Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 www.itvp.pl jest kilka niezłych ... kabareton z Opola albo sekcja koszykówka
THE MANYSH TRAFO Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 no dzieki zdeno .........myslałem juz ze nikogo nie obchodzi tv przez internet 8-)
CzAk1 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 jest jeszcze taki program InternetTV...jakoś łoczy sie z roznymi stacjami w necie...czy coś. Jak bende coś więcej wiedział, czegoś się dokopie to napisze
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 yo! dzieki ale tam trzeba instalowac jakis plugin próbowałes bo ja za bardzo nie lubie tego typu rzeczy co myslisz???
illy Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 nie probowalem, zaspamowali mi maila tym, a pamietalem ze byl watek to dalem
arcade Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 oglądajcie tv przez internet, oglądajcie... a potem Krajowa Rada Radiofonni i telewizji nam przywali abonament jako dodatek do podatku od neta ;D oczywiście joke, ale takie projekty KRetyni już wysówali :D
illy Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 w winamp browserze odkrylem jakies tv, ale tam bida raczej
Rekomendowane odpowiedzi