Keon Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 Wszystkim maniakom 3d (i nie tylko) najlepsze życzenia Wesołych Świąt Wielkanocnych, animowanych jajek, dużo tutoriali, bez końca pluginów, dużych choinek (sory to nie te święta, rozpędziłem się). Abyśmy po świętach spotkali się w tym samym składzie a nawet większym (mam nadzieję, że nikt się nie przekręci z przeżarcia) POZDRAWIAM WSZYSTKICH! P.S. Speszjal życzenia dla Adka, który wciąż umila nam życie nowymi kolorami na forum. P.S. Speszjal także dla MeG, wszystkiego dobrego:D:D:D
Leviathan Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 i ja się dołączam do życzeń no i mokrego śmigusa dyngusa
Gość LeVirt Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 Ja takze dolaczam sie do zyczen !!! Pozdrowienia i mokrych jajek:D
Khunu Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 Wszystkiego najlepszego! Aby wasze komputery nigdy się nie wieszały, aby Brazil pracował szybciej od scanline\'a, aby FinalRender nigdy nie kaprysił, aby polygony same się wam układały w piękne sceny, podwójnych P5 w waszych obudowach, monitorów 28-mio calowych, stacji graficznej na zajączka, szałowych galerii, darmowych plug-inów i skryptów, pięknych kobiet (jak Meg :) ), oraz wiecznej chwały dla tej strony i dla tego FORUM, które jest ucieleśnieniem marzeń każdego grafika. LE OLAM AMMEN!
rooter Napisano 30 Marzec 2002 Napisano 30 Marzec 2002 Nie bede powtarzal sie po Khunu wiec po prostu powiem wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ mokrejszego (komputery w worki foliowe chowac ! :)
MeG Napisano 30 Marzec 2002 Napisano 30 Marzec 2002 Wszystkim wesoly swiat zycze !!!! exile specjalne zyczenia skladam :D
Gabriel Napisano 30 Marzec 2002 Napisano 30 Marzec 2002 Wesolych swiat! Mokrego jajka! Wesolego lanego! Chwili odpoczynku od komputera! Noi wogole wesolego mery krismas!
Khunu Napisano 30 Marzec 2002 Napisano 30 Marzec 2002 A już myślałem, że Exile będzie reklamował NOWE FORUM :D Jeszcze raz pozdrawiam.
wujek_kane Napisano 31 Marzec 2002 Napisano 31 Marzec 2002 Tez wam zycze wszystkego najlepszego (ale mam refleks:)) a ty Keon to z tymi pluginami nie przesadzaj bo malo kto ma ram na wielkanocnym stole :)
Rekomendowane odpowiedzi