Ekranjut Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Moja praca bedzie przedstawiac pewnego hrabiego(w stylu Drakuli), ktory w pieknym domu zmienia sie w potwora. P.S. Modelowac zaczalem od wrzesnia 2005r. , wiec nie liczcie na cos szczegolnego ;P Prosze o porady (co do zaczatkow pracy), bo jestem dopiero poczatkujacy :P
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Ekranjut -> modele muszą być nowe niestety, poza tym jest to trochę nie fair wobec innych uczestników :/ Nie możesz ich zatem użyć. Mimo to witam i powodzenia życzę :)!
Ekranjut Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 Nie wiem o co ci chodzi :P. Ja chce tylko sie wzorowac na Drakuli, a od wrzesnia zaczalem bawic sie w maxie, a nie zaczalem robic ten model...
Master Kiełbaster Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 twarz krzywa a po rękach mu walcem ktoś pojechał... :P
hkropinski Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 ta, master ma rację - ręce są zbyt płaskie i bardzo prosto zrobione, głowa jakaś krzywa... pozdr
Leru Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Ekranjut -> dając kolejne apdejty dodawaj je do kojelnego postu w wątku, w ten sposób powstanie zgrabny WIP. Co do modelu, jak głowa jeszcze ujdzie to nad ręką musisz posiedzieć. Nie bój się chwycić vertexów i je trochę pociągnąć w górę, żeby zmienić kształt modelu, teraz jest strasznie płaski.
Rekomendowane odpowiedzi