Napisano 24 Grudzień 200519 l no i jak w temacie dodam tylko ze to model nikon coolpix 7600 czy to sie wogólle da zrobic
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor tak i nic nie piszą o takim rozwiązaniu ale wiem ze jakos mozna tylko jak? i nie wiem czy to zalezy od modelu aparatu czy nie? wiec pytam
Napisano 24 Grudzień 200519 l podlacz i poszukaj w windowsie jakis opcji webcamowych, odpal jakies yahoo mesanger czy cos co obsluguje webcamy i on ci wszystko skonfiguruje. Poszukaj tez softu na stronie producenta. Ja mam aparat Medion za 50E i dziala, a nawet wyswietlacza nie ma ;p
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor streaker jestes załosny poprostu............... lilly próbowałem dodac go w windie ale nie moze znalezc sterów chociaz aparat działa jako urządzenie wymienne co softu to na stronie producenta same chłamy są a skype go nie widzi ale to chyba logliczne skoro winda ma problem
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor ale gdzie bo ja w aparacie nie mam takiej mozliwosci mam tylko zdjecia albo film no i ustawienia typu manual auto pół manual , itd
Napisano 24 Grudzień 200519 l http://www.dpreview.com/news/0502/05021602nikon_cp7600.asp Z tego co widze to raczej nie ma takiej opcji ;P
Napisano 25 Grudzień 200519 l streaker jestes załosny poprostu............... Żałosne jest to, że tego nie potrafisz... Jeśli by była taka opcja to na pewno w owej magicznej książeczce by o niej wspomniano... Nie sądzisz ?