Tomasz S. Kruk Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Tematem pracy będzie dama, i jej wierny sługa - bestia, którą owa dama będzie trzymała na smyczy. Aczkolwiek ten prosty temat postaram się urozmaicić wykonaniem, zdradzę wam że być może uda mi się połączyć DP z Vectorem i odrobiną Montażu. Narazię widzę jeden problem mianowicie tło całej pracy, za jakiekolwiek komentarze czy sugestię będe chorobliwie wdzięczny. P.S: Z DP jestem w ogólę nie związany, mam tablet przerażający wręcz, więc nie oczekujcie z tej strony fajerwerków, właściwie to nie oczekujcię w ogóle zbyt wiele bo z reguły nie mam czasu albo mi się niechce ...
Tomasz S. Kruk Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 aha, już wszystko wiem :) przyznam się ze ciekawą koncepcję mi urzytkownik illy podsunoł ..
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Tomasz S. Kruk -> Witam w Bitwie i powodzenia życzę :)
Tomasz S. Kruk Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 a ja się zastanawiałem skąd masz tyle postów :P
Marduk Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Tak - Leru chyba sobie napisał jakiś programik dodający posty w każdym topicu każdej z bitew ;). A co do pomysło - może prosty, ale może coś ciekawego z tego wyjdzie. Powodzenia.
PSychu Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 No tak, czlowiek sie stara, tu cos narysuje, tam cos powie i juz mu sie wydaje ze zyc zaczyna, a tu: - Tematem pracy będzie dama, i jej wierny sługa - bestia, którą owa dama będzie trzymała na smyczy... No dzieki, wielkie dzieki stary, bo jak moja to przeczytala to od razu zapytala skad i jak dlugo sie znamy... Zdrowych, spokojnych i tralala, a jak mozesz, to zrob ja szkaradna, zebym mial choc satysfakcje hehe :D ... Fajny temat. Pozdrawiam i zycze sukcesu w Bitwie
david 3d Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Jako referkę możesz sobie wykorzystać okładkę z gry Etherlords II
Rekomendowane odpowiedzi