Nezz Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Hej Pomysł jest taki , żeby przedstawić piękną i bestie jako parę , drużyne przemieżającą razem postapokaliptyczne pustkowia. Praca ma być utrzymana w cyberpunkowo/westernowo/falloutowym klimacie. Świat przypomina znane z filmów realiza dzikiego zachodu , jednak to co pozostało z zaawansowanej technologii dawnych czasów dodaje wszystkiemu cyberpunkowy smaczek On - wysoki i chudy. Na pierwszy rzut oka widać efekty radioaktywnego promieniowania które zmieniło go w zlepek niezliczonej ilości blizn Ona - delikatna czarnowłosa o niemalże kocim spojżeniu. Róża pustyni. jak tylko będę miał jakieś konkrety graficzne umieszcze je. Życzę wszystkim powodzenia :) a i mam nadzieję, że uda mi się ukończyć pracę :)
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Nezz -> no no witam Nezz :) Pyszny Fallout, czekam z niecierpliwością na więcej :) pozdrawiam i powodzenia życzę
Nezz Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 no dobra .. szkice to nie jest moja mocna strona .. ale zeby bylo jakies rozeznanie w tym co planuje zamieszczam odolny zarys sceny/ustawienia postaci. bardzo mozliwe , ze bada zmiany w pozie postaci. Bradzo mozliwe , ze wszytsko ulegnie zmianie ;)
Siegmar Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 a ktora to ta Róża Pustkowi ? :P Powodzenia :)
Nezz Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 hehe ok wiem wiem .. wrzuce zarys sceny w 3d niedlugo to bedzie wszystko jasne ;) pozdrawiam
Nezz Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 hej, zaczynam modelowac postacie a wlasciwie to zaczynam modelowac ich glowy ten brzydki bedzie mial wiecej detali na twarzy , jeszcze nie wiem jak je zrobie ( chyba zbrush).. narazie tyle : pozdrawiam
Ebor Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 No Nezz widze ze pełen profesjonalizm :) wszystko wygląda naprawde ok, może troche za duzy rozstaw oczu u tej ładnej :)
Nezz Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 rzeczywiscie moglby byc troche mniejszy , dzieki :)
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Nezz -> świetne główki, patrząc na bestię nasunął mi się Christopher Walken z "Ostatniego sprawiedliwego" z Willisem. Doskonale, widzę, że od początku ostro napierasz, oby tak dalej :)
Nezz Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 hehe rzeczywiscie , a ja sie inspirowalem troche morderczym wyrazem twarzy clinta ;)
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 świetne łby:D można siatke tego paskudnego:> i jeszcze jak możesz pare siateczek białogłowej bo się organiki ucze a one smakowicie wyglądają
arturros Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 buu a ja niewiem czemu nie widze zadnego obrazka :(( ani jednego ehhh... powodzenia:)
Rekomendowane odpowiedzi