giorgione Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 mi się ba\rdzo podoba poid względem kolorystycznym jak i samym przedstawieniem tematu. p.s. piersi boskie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 gratuluje:D od poczatku wiedzialam ze sie zakwalifikujesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 nie mogło byc inaczej - gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 ....hehe...patrz wyzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 Dzięki za komentarze... ale ja to już na to patrzeć nie moge, a i wiem że możnato było zrobić lepiej, no ale cóz... wyszło jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 o! nie widzialem tego wczesniej - fajna pracka - bardzo artystyczna i swobodna - widac ze masz talent- powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi