Skocz do zawartości

Scena 3D: Sypialnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejna wizka, prev pokazywany jush na forum...

sypialnia.jpg

Enjoy!

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo łądna jak na moje kryteria oceny, albowiem jestem świeży:D

Bardzo podoba mi się firanka:) Już niedługo zaczynam swoejgo 2 Wipa, gdzię będe walczył z wizualizacją mojego pokoju... chciałbym, żeby chociaż w 25% wyszło mi tak fajnie jak u ciebie:)

Pozdrawiam

Napisano

heh, jak dla mnie firanka to pierwsza i na razie najbardziej nieudana rzecz w tej scence

poza tym kwadratowe kapcie i za duży reflection na szafce z lewej (powinieneń uzależniść reflection od falloffa)

Poza tym technicznie mi się podoba - ale jako sypialnia to już nie za bardzo :P

Napisano

mi najbardziej przeszkadza materiał mebli, to o czymn wspomniał mkk3a czyli za duzy reflection

tak poza tym to ok, nawet fota za oknem jest odpowiednia:)

Napisano

Hehe, do zagospodarowania jest dość małe pomieszczenie, stąd taki rozkład mebli...co do kwadratowych kapci, i reflecta to sie zgadzam....a co jest nie tak z firanka?

Napisano

jak mialem do zagospodarowania konkretnie pomieszczenie, to juz nie twoja wina ze mało miejsca :P

no ale te białe ściany...

co do firanki skorzystaj z Reactora (on wszystko ładnie policzyc zgodnie z fizyką itp. itd. mozesz właczyc wiatr, otworzyc okno i cały czas firanka bedzie się naturalnie układać)

Napisano

Ogólnie mi się podoba jednak, właśnie... kapciuchy kwadratowe troszke, a ta firanka górna taka dziwna. Po za tym ładnie :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności