Gość skit Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Kolejna wizka, prev pokazywany jush na forum... Enjoy!
OverRide Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Ładnie, podoba mi się dywan, ale coś teksturki się powtarzają. Aha i kapciuchy kwadratowe.
Elldrigar Vallar Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Bardzo łądna jak na moje kryteria oceny, albowiem jestem świeży:D Bardzo podoba mi się firanka:) Już niedługo zaczynam swoejgo 2 Wipa, gdzię będe walczył z wizualizacją mojego pokoju... chciałbym, żeby chociaż w 25% wyszło mi tak fajnie jak u ciebie:) Pozdrawiam
mkk3a Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 heh, jak dla mnie firanka to pierwsza i na razie najbardziej nieudana rzecz w tej scence poza tym kwadratowe kapcie i za duży reflection na szafce z lewej (powinieneń uzależniść reflection od falloffa) Poza tym technicznie mi się podoba - ale jako sypialnia to już nie za bardzo :P
maras Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 mi najbardziej przeszkadza materiał mebli, to o czymn wspomniał mkk3a czyli za duzy reflection tak poza tym to ok, nawet fota za oknem jest odpowiednia:)
Gość skit Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Hehe, do zagospodarowania jest dość małe pomieszczenie, stąd taki rozkład mebli...co do kwadratowych kapci, i reflecta to sie zgadzam....a co jest nie tak z firanka?
mkk3a Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 jak mialem do zagospodarowania konkretnie pomieszczenie, to juz nie twoja wina ze mało miejsca :P no ale te białe ściany... co do firanki skorzystaj z Reactora (on wszystko ładnie policzyc zgodnie z fizyką itp. itd. mozesz właczyc wiatr, otworzyc okno i cały czas firanka bedzie się naturalnie układać)
Dmk Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Ogólnie mi się podoba jednak, właśnie... kapciuchy kwadratowe troszke, a ta firanka górna taka dziwna. Po za tym ładnie :)
Rekomendowane odpowiedzi