dyb3k Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 witam wszystkich. to jest moja pierwsza bitwa i mam malego stracha czy podolam ale mam nadzieje ze bedzie to swietna zabawa i przy okazji wspaniala nauka. moj pomysl jest taki: rzecz dzieje sie w jakims pomieszczeniu (ruiny stara katedra czy cus innego). znajduja sie w dwie postacie: piekna i bestia oczywiscie:P. bestia jest skrepowana linami i przywiazana do slupow zas piekna kobieta stoi przed stworem i trzyma w reku bicz, jest gotowa do chlosty. caly sęk w tym ze to widz bedzie mial to wspaniala okazje aby samodzielnie ocenic ktora z postaci to tak naprawde piekna a ktora to bestia. mam nadzieje ze dosc szybko zamieszcze pierwsze szkice sceny. powodzenia wszystkim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 ciekawy pomysl..powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 pierwsze szkice besti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 dyb3k -> bardzo dobzre podejście IMO :) Bitwa daje dużo mobilizacji i nauka przychodzi w niej bardzo łatwo, powodzenia w realizacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 prezentuje moje pierwsze wypociny 3d bestii. do dopracowania sa jeszcze rece stopy i glowa. prosze o opinie. mam nadzieje ze do konca tygodnia modelowanie bedzie zakonczone, a moze nawet teksturki namaluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Bestia jest troszeczkę zbytnio kanciasta IMO... Może dodaj jeszcze więcej fałd tłuszczu, albo je jakoś uwidocznij... W jakim progrsie robisz? No w każdym razie życzę powodzenia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Koniu masz racje z tymi faldami, wyglada troche plastikowo. ale teksturki i bump mysle ze swoje tez zrobia. robie w 3dmaxie 6. dzieki za komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Hmmmm... nie chcę nic mówić, ale ta bestia straaaaaasznie mi przypomina doktorka ze sztuki spadania - czyżbyś się dość mocno wzorował?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 a mi akurat skojarzylo sie z filmem "autostopem przez galaktyke" (przynajmniej patrząc na miniaturke, bo potem to juz nie za bardzo) na razie troche malo bestiowaty, ale zawsze mozna to nadrobić dobrymi teksturami. glowa mi sie nie podoba, zbyt kwadratowa. twarz tez nie tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 troche płaska głowa i za bardzo wystający brzuch ;) ząbki na wierzchu dorób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 takie bylo wlasnie zalozenie zeby ta bestia byla malo bestiowata i wzudzala litosc u widza. to przeciez piekna ma byc bestia jak pisalem na samym poczatku. dzieki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 mysle ze to niedlugo bedzie koniec modelowania i chyba zabiore sie za teksturki. zawsze przeciez mozna do modelingu wrocic:) a potem rig... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 Oj dlugo mnie tu nie bylo. zamieszczam pierwszy koncepcyjny widok sceny. jak na razie chodzi tylko o kompozycje. piekna jest juz na wykonczeniu i niedlugo ja tez zamieszcze. do tej sceny dojda jeszcze ognie w pochodniach mla na podlodze i snop swiatla z okna. i jeszcze sciana tylna bedzie lekko zburzona po bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 czy moze ktos wie dlaczego depth of field (mental ray) robi ciemna obwodke wokol obiektow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 pokazuje taki render koncepcyjny. jest jeszcze mnostwo bledow. w tle dojda jeszcze dwie zderzajace sie asteroidy. piekna jest na wykonczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 strasznie ciemno nic nie widac,daj moze wieksze rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 dyb3k-"piekna jest na wykonczeniu." umierajaca? heheheheeh, walcz z tematem bo malo czasu a jesczze duzo do zrobienia z tego co widac: ] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi