MohSETH Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Ostatnio sobie dłubię w Mustangu... Wydaje mi się, że nawet daję radę... ale mam problemy ze zrobieniem nadkoli... za cholerę nie wiem jak ustawć surfaces... Nie wspominajcie nic o tym, że jest to już mój n-ty model w NURBSach:) Pozdrawiam
javor Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 eeee no wiesz co ..... takiego paskudnego mustanga modelować :P lepiej byś zrobił z roku 1970 wersje boss .... a nie to nowe paskudztwo :P
Bzyku Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 e tam javor zabytek zabytkiem a nowy mustang to co innego nawet ladniutki mi sie podoba a co do nadkol ta tam nic niema ciekawego by byly problemy jak boki bedą mialy odpowiedni ksztalt to niewane czym bedzie takie nadkole za bedzie dobrze
Ardeni Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Mi się mustang podoba, a co do modelu, to ja też miałem problemy z modelowaniem nadkoli, wedłóg mnie tutaj winne są blueprinty, są źle zrobione, spróbuj z innymi.
Rekomendowane odpowiedzi