Roli Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Yo ;] Rzadko tu bywam, boc w sumie krotko sie bawie w 3d - nom ale pomyslalem ze i tak w koncu trzeba sie bedzie nauczyc modelowania postaci wiec mysle ze bitwa mnie zmobilizuje i jej celem dla mnie jest wlasnie nauka modelowania ludzi. Ok do sedna scenka w mojej nikczemnej wybrozni ma wygladac tak: na glownym planie widac topor/tasaka/inne duze narzedzie do ciecia ;) Pobrudzone krwia i jakas rdza itp, trzymana przez wielka, niemalze barbarzynska lape rzeznika. Jednaka wsrod brudu i rdzy znajdzie sie kawalek metalu w kotym bedzie odbijala sie sylwetka pieknej - aczkolwiek umorusanej, w porwanych ciuchach - kobiety.[jeszcze nie wiem czy glowa jej bedzie pochylona tak ze wlosy zakryja twarz, czy bedzie widac na niej przerazenie wynikajace z aktualnej sytuacji ;)] Inny wariant zaklada widok jakby zza plecow olbrzymiego, muskularnego, spoconego,przerazajacego swira-rzeznika a przed nim bezbronna przywiazana kobiete ;) Klimat taki jakis horrorowy , jakis loch,piwnica, cień wilgoc, lancuchy ;] [dobra niech sie taraz dzieje :P pewnie topor bedzie dla mnie wyzwaniem :D]
mkk3a Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 no nic mi nie pozostaje jak powiedzeic ze fajny pomysł i życzć powodzenia, zanim Leru tu wparuje :)
Leru Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Roli -> oj Bitwa potrafi zmobilizować, cieszę się, że tak podchodzisz do tego :) powodzenia i owocnej nauki
AGmakonts Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 kurde inni myśla tak jak ja więc chyba się z tym nie będe krył i też wystartuje niebawem by się organiki poduczyć:D powodzonka i czekam na pierwsze efekty
Roli Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Okej no to moja pierwsza w zyciu glowa, wszyscy wiedza z jakiego tutka :P Ale plan mam taki - zrobic glowe, dac do korekty Wam tj co jest zle na co mam uwage zwrocic, no i potem biore sie za glowy do sceny uwzgledniajac Wasze wskazowki :P - tak wiec licze na Wasza pomoc :
JmTm00 Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 no ja tam nie wiem z jakiego tutka :| ale w sumie tam okolice krawedzi ust z lekka popraw bo jakies takie wglebienia powstaly i smigasz dalej ;) Powodzenia & pozdrawiam
muody Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 mi się temat zupełnie nie podoba, typowy raczej dla animowanych seriali na różnych dziecięcych kanałach... jest sobie miła dobra pani, zły niedobry pan z krzywą twarzą i ostrą bronią, który miłej pani nie lubi... brr aż ciarki przechodzą :P
Vetis Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 no narazie jest calkiem dobrze, troche nieanatomicznie ale chyba to zamierzone ? bo tutek z joanna d'arc jest raczej w toonowej konwencji ... popraw okolice ust (kaciki) i podbrodek bo strasznie spiczasty jest pozdr
Roli Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Nom tzn calosc nie bedzie - tzn jesli bedzie calosc/ jak mi sie uda :P - w toonkowej atmosferze robie tylko zeby wiedziec na co zwracac uwage :) jak juz bede robi real twarz - postac A co do atmosferki hmmm... no co kto lubi, nie mowie ze nawet skończe ta bitwe jak zrobie chociaz jedna cala postac to bedzie dla mnie ogromny sukces - aczkolwiek zastanawiam sie czy nie zmienic troche koncepcji na jakiegos sadystycznego cichego doktorka ze strzykawka- co jak serum prawdy, tudziez nie wiem co bo nie wiadomo co w glowie swira siedzi :P nom mysle tez o klimacie takim mniej wiecej jak z max payne lub sin city taki mroczny :D
Rekomendowane odpowiedzi