AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Aveeeeeeee:P Pomysł mnię naszedł dziś, a mianowicie mam zamiar wraz z jakimś masta 2d którego postaram się namówić do współpracy zrobić życoną talie kart i jedną na pierwszym planie, bedzie to najprawdopodopodobniej dama kier. Jak to w kartach bywa będzie na dole sumetryczne odbicie góry ale to dolne będzie takie zmasakrowane, serce bedzie pokruszone i oplecione czyms a sama dama także przypominająca zmarłą. Narazie nie amm zadnych grafik ale zaczynam przygotowywac scene, mam andzieje że tekstury na karty takze zrobie w 3d ale się zobaczy jeszcze
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Ok doszła jeszcze jedna propozycja i włanie się wacham. Myslałem tez nad strasznie brudnym takim troche Isengardowym klimacie, pomiędzy ogniami stoi ładny stolik na którym lezy jakiś owoc może dorodne jabłko albo coś a nad nim na brudnych łańcuchach zwisa wielkie ostrze/kolec coś paskudnego w każdym razie
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 AGmakonts -> pierwszy pomysł IMHO lepszy :) powodzenia życzę
mtdaddy Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 pierwszy pomysł rewelka, gdybys to zrealizował tak jak to sobie wyobrażam to jesteś masta :) pozdrawiam
AGmakonts Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 a jak sobie wyobrażasz? Już wczoraj zrobiłem swoją pierwszą głowe, narazie ta niby piękna kobieta jak ufo wygląda ale mam nadzieje że poducze się na tyle że będe mógł to do bitwy dac.
arturros Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 bierz pierwszy pomysl. jeden z najlepszych jakie tutja zostaly zamieszczone:D
AGmakonts Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 nie no że pierwszy to juz też zadecydowałem, narazie ćwicze robienie tekstur na te karty, musze wszytsko wymodelowac, wyrenderować, podrasowac w szopie i dopiero nakłądac jako tekstura do własciwej pracy
Rekomendowane odpowiedzi