Gość robuh Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Hmm ........ Dla mnie to rzecz prosta.Modliszka żyrafia-Gongylus gongylodes Zwykle piękna Czasami bestia Cóż-na biofilu ( www.biofil.pl ) mają tanio-polecam.Gdybym tak zrobił ją w kolorze .Co myślicie -Ma to sens? Jestem tu nowy a więc witam i pozdrawiam wszystkie wymiary.
Marduk Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Pomysł ciekawy, ale powinieneś go troche urozmaicić... dodać pare pomysłów, ciekawe ujęcie. Może zjadany samiec? Witam i powodzenia w bitwie.
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 tez od razu pomyslalem o tym co Marduk - że ponoś modliszki zjadają swoich meżów (czy cos w tym stylu). na razie temat ciekawy, bo o ile sie orientuje, nikt nie robi na razie zadnych "robaczków"
Gość robuh Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Yo . Problemem jest ,że one nie tylko mężów zjadają- Generalnie sam akt konsumpcji jest zbyt turpistyczny jak na moje oko,często zjadany jest np.tylko odwłok świerszcza a reszta(tzn głowa i pół korpusu z dwoma nóżkami) gania po dnie terrarium i 3ba dobić.Dlatego nie przekarmiać to podstawa Myślałem ,żeby po lewej dodać jakiegoś delikwenta ,ale raczej nie drugą modlichę,bo to zbyt oczywiste jest i trąci już banałem,tylko cos mniejszego, uciekajacego poza kadr Modlicha to symbol już prawie jest pewnej postawy,dlatego myślę,żeby się skoncentrować na samym jej "pięknie" ta żyrafia jest naprawdę jak alien Bo jak nie je to jest piękna,potrafi nieruchomieć na długie godziny
KaeMS Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Genialny pomysl jak dla mnie. Juz jakis czas temu myslalem o tyn owadzie, niestety pomysl zarzucilem. Chetnie zobacze jak sobie poradzisz. Bedziesz robil 2d czy 3d ?
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 robuh -> LOL, biedne świerszcze. Świetny pomysł! Witam na forum, w Bitwie, w powodzeniu ;)
Gość robuh Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 KaeMS-ja robie tylko 2D stety-niestety Zdecydowanie będzie gdzieś w rogu jakis karaluszek.Interesuje mnie moment "przed",pełen patosu.Lekkie wygięcie w kierunkuofiary... i zaraz potem hyc do przodu ! I smacznego.
yuki Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 uwielbiam to stworzonko-i co dalej nic? pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi