Łukasz Misztela Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 No to ja tak samo sie zabieram za bitewke:P scenka bedzie wygladac nastepujaco las, mgla, niewiasta i mglista bestja czychajaca sie za plecami pieknej kobietki:) oto moje pierwsze wstepne szkice co do kompo! moze jakies rady??
Łukasz Misztela Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 szkoda ze nikt mi nic nie podpowie:( wiec dzialam sam
weinert Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 zamierzasz stworzyc bestie jako chmure tak? jesli tak to obejrzyj ekranizacje Harry Pottera i Czary ognia tam jest cos takiego ładnie zrobione powodzenia w bitwie
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Łukasz Misztela -> witam w Bitwie i powodzenia życzę :)
Łukasz Misztela Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 i kolejna bardzo drobna poprawka narazie zastanawiam sie nad potworem no i niewiasta:)
arturros Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 ciesze sie ze wystartowales. ale bedziesz robil tylko cg czy moze skusisz sie na jakies oleje?;) moze wykorzystaj to bo Twoim niewatpliwym atutem sa wlasnie pracki olejne:D:D hmm... moze sama niewiaste i demona zrobic na kompie. no niewiem pomysl:) i powodzenia :D
Łukasz Misztela Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 arturros - olejami robie dla siebie pracke pod ten sam temat ale stwierdzilem ze pokaze pozniej:p pozdro
Łukasz Misztela Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 no to ja dalej :) taki mniej wiecej bedzie koncowy rozmiar tej pracki:) pozdrawiam i mile widziane podpowiedzi
Łukasz Misztela Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 no to dalej :) ojoj nikt mi nic nie podpowie:(ale jestescie:P szkoda ze nie mozna 2 pracek robic naraz bo skrobe dodatkowa ale olejami:)
emenemsbis Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 niezły pomysł:) Strój kojarzy mi sie z jakąś barbie;) osobiście by mi się bardziej widziała tego typu scenka-dziewczyna już dojrzała tą bestię i z krzykiem na ustach ucieka przerażona...wtedy byłoby bardziej dynamicznie:) wtedy do takiej scenki bardziej by pasowało żeby niebo było bardziej granatowe, pełno mgły i drzewa bardziej demoniczne...choć z drugiej strony...trochę mi się ten mój pomysł kojarzy z królewną śnieżką jak siędrzew przeraziła;) eee zostań przy swoim pomyśle;) ja sięnie znam:D
Łukasz Misztela Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 panowie mam teraz maly dylemacik:( bo robie tak pracke sobno ale olejami i to bedzie taki troszke styl starożytnej grecji pieknos siedzaca w poduchach a za kotara bestja ktora ja obserwuje i jest tak niedaleko pieknosci:) a czy np mozna ciagnac 2 watki w jednym temacie a pozniej zdecydowac na ten ostateczny:) bo naprawde nie wiem ktory wybrac:(
Łukasz Misztela Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 a ja daje teraz tak jaby cosik innego robilem to wczoraj olejmi :) sorki za jakosc fotek;/ a co powiecei o takim klomacie;) bestaj bedzie wylaniala sie z ciemnosci i dawala pieknej jakies kosztownosci lub cos w tym stylu:)
Gość kolezAneczka Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Hej Lukaszu...Wiesz co ten drugi pomysl wydaje mi sie nawet fajniejszy od pierwszego:Dbardziej oryginalny,bardzo fajna pozycja tej babeczki ...(intrygujaca hihih).....ciekawe jak jaki bedzie ostateczny rezultat...Twojej pracy...juz nie moge sie doczekac:)
Łukasz Misztela Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 no to ja dalej:) moze juz nie spacerujaca laleczka :)
muody Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 ta bestia.. e... taki rogaty szympans trochę.. no i rogi ma pozwijane jak papier.. dziwne, ale może masz jakąś wizję potwora, tyle że tu kiepsko można odczuć? nie wiem, mi nie pasuje (koncept i kolor za to bardzo)
giorgione Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 dziwnie to wygląda - ta beztyjka jak diabeł ze starycxh obrazów - no i proporcyjki postaci. Hmmm - coś z kadrem mi nie pasuje
miwt Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 klimat ogolnie super...bardzo nastrojowo...ale diabla bym wymienil...ten bieg tej dziewczyny tez troche sztucznie wyglada:)...
Ania Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 najbardziej mi sie podobaly obrazki z posta 12, teraz to takie wszystko rozproszone, a tam bylo cieplutkie swiatlo i kompozycja ladna.
Rekomendowane odpowiedzi