Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No to ja tak samo sie zabieram za bitewke:P

scenka bedzie wygladac nastepujaco

las, mgla, niewiasta i mglista bestja czychajaca sie za plecami pieknej kobietki:)

oto moje pierwsze wstepne szkice co do kompo!

moze jakies rady??

kompom3vr.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zamierzasz stworzyc bestie jako chmure tak?

jesli tak to obejrzyj ekranizacje Harry Pottera i Czary ognia tam jest cos takiego ładnie zrobione

powodzenia w bitwie

Napisano

Łukasz Misztela -> witam w Bitwie i powodzenia życzę :)

Napisano

ciesze sie ze wystartowales. ale bedziesz robil tylko cg czy moze skusisz sie na jakies oleje?;) moze wykorzystaj to bo Twoim niewatpliwym atutem sa wlasnie pracki olejne:D:D hmm... moze sama niewiaste i demona zrobic na kompie. no niewiem pomysl:) i powodzenia :D

Napisano

niezły pomysł:) Strój kojarzy mi sie z jakąś barbie;) osobiście by mi się bardziej widziała tego typu scenka-dziewczyna już dojrzała tą bestię i z krzykiem na ustach ucieka przerażona...wtedy byłoby bardziej dynamicznie:) wtedy do takiej scenki bardziej by pasowało żeby niebo było bardziej granatowe, pełno mgły i drzewa bardziej demoniczne...choć z drugiej strony...trochę mi się ten mój pomysł kojarzy z królewną śnieżką jak siędrzew przeraziła;) eee zostań przy swoim pomyśle;) ja sięnie znam:D

Napisano
  • Autor

panowie mam teraz maly dylemacik:(

bo robie tak pracke sobno ale olejami i to bedzie taki troszke styl starożytnej grecji pieknos siedzaca w poduchach a za kotara bestja ktora ja obserwuje i jest tak niedaleko pieknosci:)

a czy np mozna ciagnac 2 watki w jednym temacie a pozniej zdecydowac na ten ostateczny:)

bo naprawde nie wiem ktory wybrac:(

nowamysl1qd.jpg

nowamysl0eo.jpg

Napisano
  • Autor

a ja daje teraz tak jaby cosik innego robilem to wczoraj olejmi :)

sorki za jakosc fotek;/

a co powiecei o takim klomacie;)

bestaj bedzie wylaniala sie z ciemnosci i dawala pieknej jakies kosztownosci lub cos w tym stylu:)

14bl.jpg

37ru.jpg

Napisano

Hej Lukaszu...Wiesz co ten drugi pomysl wydaje mi sie nawet fajniejszy od pierwszego:Dbardziej oryginalny,bardzo fajna pozycja tej babeczki ...(intrygujaca hihih).....ciekawe jak jaki bedzie ostateczny rezultat...Twojej pracy...juz nie moge sie doczekac:)

Napisano

ta bestia.. e... taki rogaty szympans trochę.. no i rogi ma pozwijane jak papier.. dziwne, ale może masz jakąś wizję potwora, tyle że tu kiepsko można odczuć? nie wiem, mi nie pasuje (koncept i kolor za to bardzo)

Napisano

dziwnie to wygląda - ta beztyjka jak diabeł ze starycxh obrazów - no i proporcyjki postaci.

Hmmm - coś z kadrem mi nie pasuje

Napisano

klimat ogolnie super...bardzo nastrojowo...ale diabla bym wymienil...ten bieg tej dziewczyny tez troche sztucznie wyglada:)...

Napisano

najbardziej mi sie podobaly obrazki z posta 12, teraz to takie wszystko rozproszone, a tam bylo cieplutkie swiatlo i kompozycja ladna.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.