Marek G Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 kto chce to niech się zgłasza na maila [email protected] , zrobiłem dla fabryki mebli biurowych około 200brył mebli mogę je wam odesłać na maila- ale w zamian proszę o opinie na forum na temat moich brył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 200 ....mowisz...... nawet duzo........ile to zajmuje miejsca ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bor Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 kurcze a gdzie sa te twoje bryly mebli? gdzie je mozna znalezc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 A moze do dzialu z modelami max3d? Bylbys Bogiem mebli ;) Jakby co ja tez chetnie przyjme w dobre rece. Rozmiar nie gra roli, mam duzy pokoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi