nogood Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 mialo byc na bitwe ale przgiolem z konceptem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 szkic i 2 ujęcie..bardzo fajne...3 mi się nie podoba...za ciemna. zobaczymy jak z tą dłonią sobie poradzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 wróc - fajne, lepsze , najlepsze - cos mi sie pochrzaniło a edit button nie działa :| - skasuj ktos tego 1 posta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 na 3 obrazku ta ręka która jest bliżej powinna byc jaśniejsza żeby był więkrzy kontrast między tą ręką która jest dalej ...przez co obrazek bardziej wyda się przestrzenny i będzie wyraźniej widać co jest dalej a co blizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 jak dla mnie 2 pracka najlepsza. Ogólnie niestety dużo błedów:( bark nie jest taki "kulowaty, triceps wygląda trochę inaczej, łokieć wygląda jakby był przyspawany, bioderko też trochę inaczej się układa przy takiej pozie. Ale kolorki na 2 wielki+. Oglnie nie jest źle ale mogło być dużo lepiej. Pozdrawiam, i witam na forum:) keep working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 to sie potlumacze troszke;D co do kolorow to pewnie sa nie takie jak trzeba bo robie kolor na laptopie. 2 bledy anatomiczne sa jak najbardziej co da sie zauwazyc z tym ze w ten sam sposob mozna sie dczepic do twojego awatara ze tam glowa jest za duza a szyja za mala:p wiesz to jest wyobraznia i po zrobienu szkicu juz sie tak nie wglebialem w to czy bak jest inny w rzeczywistosci bo mi sie tak podobalo :P tzn to nie jest studium anatomii :D bo i ta dlon ukladala by sie inaczej w rzeczywistosci i glowa miala by inne proporcje i cienie by sie inaczej ukladaly pozdrawiam i dzieki za wskazowki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 hehe avatar to karykarura więc ma prawo być aproporcjonalna:p a i tak myśle nad jego zmienieniem:) ok wytłumaczyłeś sie:p czekam na następnępracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 najsss.. fajna miekkosc i kolor w ostatniej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 a mnie sie podoba zarowno szkic jak i kolorki...beldy sa minimalne...i jakos mnie nie odrzucaja...tylko szkoda ze z bitwy sie wycofales...bo ladnie szlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 pablonardo: wiem co to karykatura:p a ty wiesz co to ironia?:D pozdro i dziex eszcze raz za wskazowi leander:dziękuje;D miwt: jak ogarne cos konkretniejszego to kto wie z ta bitwa ale chyba wygra ze mna lenistwo+szpony melanzu;Dheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 a iza wczesniejsze komenty tez dziex (zebyniebylo;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi